Vanspor'un, Antalya kampı sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 34 puan +4 averajla beşinci sırada tamamlayan Vanspor, ikinci devre hazırlık çalışmaları kapsamında Antalya'da kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz kamp çalışmalarına start veren Van temsilcisi, burada güç depolamaya devam ediyor.

Vanspor'un, Antalya kampı sürüyor

Bir yandan ligin ikinci yarısına sıkı bir şekilde hazırlanan Vanspor, bir yandan da kadrosun güçlendirmek adına birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Van temsilcisi, geçtiğimiz haftalarda takımın başına getirilen Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Antalya'da başlayan kamp çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Sezona inişli çıkışlı bir grafik çizerek başlayan Vanspor, ligin ilk devresinde son haftalarda istediği sonuçları alamamış ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Kırmızı- Siyahlı takımda haftalarca devam eden kötü gidişat istifaları da beraberinde getirmişti.

Ligin ilk devresinde Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ve Ersin Aka ile yollarını ayıran Vanspor'da, birçok yönetici ise görevinden istifa etmişti. İlk devrinin sor maçında sahasında konuk ettiği Bursaspor'u 3-0 mağlup eden Van temsilcisi böylelikle devre arasına moralli girmişti.

İlk devrede oynadığı 18 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor, 34 puan +5 averajla beşinci sırada yer aldı. Oynadığı son 5 lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet Van temsilcisi, bu periyotta önemli puan kayıpları yaşadı.

Devre arası çalışmaları kapsamında Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Vanspor, burada yaptığı çalışmalarla lige hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Antalya'da toplanan Van temsilcisi, ikinci devrenin ilk maçında sahasında oynayacağı Bucaspor maçına kadar burada güç depolayacak.

Vanspor'da devre arası kamp çalışmalarının yanı sıra transfer edilecek olan yeni futbolcularla ikinci yarıda daha bir performans ortaya konulması hedefliyor.

Kadrosunu güçlendirmek için birçok futbolcuyla görüşmelerini sürdüren Van temsilcisi, bu futbolcuları Antalya'da süren kampa yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Antalya'da çalışmalarını sürdüren Vanspor, burada birkaç hazırlık maçı da yapacak.

14 Ocak Pazar günü sahasında karşılaşacağı Bucaspor maçına kadar Antalya'da kalacak olan Van temsilcisi, kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra, Van'a dönecek.

İlk devrede özellikle son haftalarda ortaya koyduğu kötü performansla önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ikinci devrede oynayacağı maçlarda puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Van temsilcisi, ikinci yarıda üst sıralarla arasındaki puan farkını kapatmak için mücadele edecek.

Ligin ilk devresini liderin 9 puan gerisinde tamamlayan Van temsilcisi, ikinci devrede bu farkı kapatarak, hedefine ulaşmak istiyor.

Antalya'da Teknik Direktör Ümit Bozkurt sorumluluğunda ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı, ekip günde çift idmanla lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

 Isınma ve yenileme hareketleriyle başlayan antrenmanlar, dar alanda gerçekleştirilen top kapma çalışmalarıyla sürerken, dayanıklılık koşuları ile tamamlanıyor. Zaman zaman salon çalışmalarıyla güç depolayan Vanspor, ikinci yarıya iyi başlamak istiyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER