Vanspor'lu Sabit Hakan, Karaköprü'yle anlaştı

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, geçtiğimiz sezon takımda mücadele eden Sabit Hakan Yılmaz, Karaköprü Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Vanspor'lu Sabit Hakan, Karaköprü'yle anlaştı

Vanspor ile sözleşmesi biten veya yeni sezonda takımda değerlendirilmeyen futbolcular başka takımlara transfer olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Vanspor'dan ayrılan Uğur Can 1461 Trabzon FK'yla, Haydar Yılmaz Kaşıyaka Spor Kulübü'yle, Uğur Adem Gezer Amed Spor Kulübü'yle, Sabit Hakan Yılmaz ise Karaköprü Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi ilk olarak Teknik Direktör Mustafa Sarıgül'le anlaşan Vanspor, daha sonra iç transferde Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki'yle anlaşma sağlamıştı. Dış transferde Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, Bekir Demircan ve Abdulcebrail Akbulut'u kadrosuna katan Vanspor, geçtiğimiz sezon takımda başarılı bir grafik ortaya koyan futbolcularını ise başka takımlara kaptırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla kariyerinin en iyi çıkışını yapan Haydar Yılmaz'ı Karşıyaka'ya, Uğur Can'ı 1461 Trabzon FK'ya, Uğur Âdem Gezer'i ise Amedspor'a kaptıran Van temsilcisi, Sabit Hakan Yılmaz'ı ise Karaköprü Belediyespor'a kaptırdı.

Transfer sezonu hareketli bir şekilde sürerken, Van temsilcisi ise bu süreçte tespit ettiği futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Takımlar transferlerini önemli ölçüde tamamlayarak kamp hazırlıkları yaparken, Vanspor'da ise Hasan Bilal, Şerif Doğan, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Medeni Bingöl, Burak Kavlak, Bekir Can Kara, Ahmet Ülük, Kerem Çağatay, Bekir Demircan ve Abdulcebrail Akbulut şu ana kadar resmi sözleşme imzalanan futbolcular arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Vanspor formasıyla 30 resmi maça çıkan Sabit Hakan Yılmaz, 1 gol, 2 asist katkısında bulundu. Bin 247 dakika sahada kalan Sabit Hakan Yılmaz, bu periyotta 3 sarı kart gördü.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan kulüp, "Karaköprü Belediyespor sezona güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdürürken, geçen sezon TFF 2. Ligde Vanspor forması ile 30 maça çıkan Sabit Hakan Yılmaz ile sözleşme imzaladı" ifadelerine yer verdi.

SABİT HAKAN YILMAZ KİMDİR?

1997 yılında Manisa'da dünyaya gelen Sabit Hakan Yılmaz, futbola Turgutlu altyapısında başladı. Daha sonra Turgutluspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Sabit Hakan Yılmaz, Adanaspor, İstanbulspor, Zonguldak Kömürspor, 24 Erzincanspor, Ofspor, Kırşehir Belediye, İçel İdmanyurdu ve Vanspor formaları giydi.

Kariyerinde 189 resmi maça çıkan Sabit Hakan Yılmaz, 25 gol atıp, 8 asist katkısında bulunurken, 10 bin 422 dakikada sahada kaldı. Sabit Hakan, bu periyotta 26 sarı kart gördü.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER