Vansporlu futbolculardan birlik çağrısı

Ligde son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen Vanspor'da futbolcular birlik çağrısı yaptı. Vansporlu futbolcular yaptıkları birlik çağrısında kalan 4 haftalık periyotta Vanspor'u hak ettiği yere getirebilmek için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini vurguladılar.

Vansporlu futbolculardan birlik çağrısı

  Bu hafta kendi sahasında konuk edeceği zorlu Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Vanspor'da futbolcular birlik çağrısı yaptı.

  Vansporlu futbolculardan Aydın Bağ, Abdulkadir Özdemir, Ömer Yıldız, Üzeyir Ergün ve Burhan Arman yaptıkları birlik çağrısında, Vanspor'u hak ettiği yere getirmek için ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini ve bundan dolayı taraftarın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade ettiler.

  Aydın Bağ, Abdulkadir Özdemir, Ömer Yıldız, Üzeyir Ergün ve Burhan Arman Perşembe günü Van'da konuk edecekleri zorlu Etimesgut Belediyespor maçı öncesinde, taraftarlara çağrıda bulundular. Vansporlu futbolcular, kalan maçlarını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade ettiler.

  "KÖTÜ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

  Vanspor'un başarılı kalecisi Aydın Bağ yaptığı çağrıda, "Büyük Vanspor taraftarı, kötü bir süreçten geçiyoruz. Bunun farkındayız ve bu süreci hep birlikte aşacağız. Gün, birlik olma günü, bizler şampiyonluğa inanıyoruz. Sizlerde inanın ve bunu bize htirin. Sonunun güzel olması için, sonunun şampiyonluk olabilmesi için, elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben bütün takım arkadaşlarım adına sizlere söz veriyorum" dedi.

  "BU KUPAYI ŞEHRİMİZE GETİRMEK İSTİYORUZ"

  Vanspor'un forvet futbolcularından Ömer Yıldız ise, "Bilindiği üzere son 4 haftalık periyoda giriyoruz. Futbolcular ve teknik heyet olarak, kenetlendik ve birlik, beraberlik içerisinde bu kupayı şehrimize getirmek istiyoruz. Siz değerli taraftarlarımızın desteğini, arkamızda her daim görmek istiyoruz ve bunu gördük te. İnşallah bundan sonraki süreçte, el ele verip, her beraber 1. Lig yolunda emin adımlarla yürüyüp, o kupayı bu şehre getirelim" diye konuştu.

  "HER BİRLİKTE KENETLENMEMİZ GEREKİYOR"

  Vanspor'un başarılı futbolcularından ve attığı gollerle takımı önemli katkılar sunan Burhan Arman ise, "Çıkmış olduğumuz bu şampiyonluk yolunda, desteklerinizi her zaman arkamızda htik. Güzel günler ve kötü günler geçirdik. Ama bu mücadeleyi hiçbir zaman bırakmadık, bırakmayacağız. Bu armayı hak ettiği yere getirebilmemiz için, her birlikte kenetlenmemiz gerekiyor. Biz inanıyoruz, bu tünelin sonu aydınlık ve şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

  "VAKİT BİRLİK OLMA VAKTİDİR"

  Vanspor'un orta saha oyuncularından Abdulkadir Özdemir ise, "Telafisi olmayan haftalara girdik. Bu durumdan birlikte çıkmaktan başka şansımız yok. Vakit birlik olma vaktidir. Bizim sizden şüphemiz yok, sizin de bizden olmasın. Biz bize inanıyoruz. Sizde bize inanın" dedi.

  "O KUPAYI BU ŞEHRE GETİRECEĞİZ"

  Üzeyir Ergün ise birlik mesajında, "Öncelikle sezon başından bu yana tribünde olmasanız bile, göstermiş olduğunuz destekler için sizlere teşekkür ediyoruz. Uzun ve zorlu bir ligin sonuna geldik. Kalan 4 maçta umarım, hepimizin istediği, arzuladığı gibi, play-off'lara kalıp, o kupayı bu şehre getireceğiz" ifadelerine yer verdi.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER