Vanspor'lu Emrah ve Mete haftanın onbirinde...

Geçtiğimiz sezonlarda iki kez formasını giydiği Vanspor'dan ayrılan, ama neticede yine Vanspor'a dönen Emrah Tacir, bu hafta takımının galibiyet golüne imza atarak, Kırmızı Grup'ta 'Haftanın onbiri' listesinde yer aldı. Onbirde yer alan bir diğer Vanspor'lu isim de Mete Yıldız oldu.

Vanspor'lu Emrah ve Mete haftanın onbirinde...

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta ilk haftayı 3 puanla dördüncü sırada kapatan Vanspor'da iki isimi haftanın onbiri listesinde yer aldı.

Maçın bitimine bir-iki dakika kala Vanspor'un galibiyet golüne imza atan Emrah Tacir ve savunmada başarılı bir performans gösteren Mete Yıldız, Kırmızı Grup'ta 'Haftanın Onbiri' listesinde yer alarak, taraftarlardan da alkış almayı başardılar.

29 yaşındaki Vanlı sporcu Emrah Tacir, 2010 yılında profesyonel formasını giydiği Belediye Vanspor'da, 5 yıl oynadıktan sonra İstanbul ve Eyüpspor gibi takımlara transfer olmuştu. Emrah, 2019'da yeniden Vanspor formasını giydikten sonra, Ağrıspor'a transfer olmuştu. Bu sezon öncesi yeniden Van'a dönen Emrah Tacir, hafta sonu oynanan Adıyaman 1954 maçında, skor 1-1 iken 89. Dakikada takımının galibiyet golünü atarak, taraftarlara bayram yaşatmıştı.

23 yaşında olan Mete Yıldız ise bu sezon Çorum FK'dan transfer edildi. Mete, ilk maçta savunmadaki başarılı performansla dikkat çekti.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2021, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER