Vanspor’da Ümit Bozkurt dönemi…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da, geçtiğimiz hafta lider İskenderunspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Zeki Yılmaz ile yollar ayrılmıştı. Zeki Yılmaz’dan boşalan teknik direktörlük görevine Ümit Bozkurt getirildi.

Vanspor’da Ümit Bozkurt dönemi…

Vanspor, Zeki Yılmaz’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Ümit Bozkurt ile anlaşmaya vardı. Kırmızı- Siyahlı takımla anlaşan teknik direktör Ümit Bozkurt, şuanda oynanan Vanspor- Diyarbekirspor maçını izliyor.

Bozkurt’un zaman zaman notlar aldığı da görüldü.

ÜMİT BOZKURT KİMDİR?

Futbol yaşantısına Ankara Demirspor'da başlayan Ümit Bozkurt, 2 yıl burada forma giydikten sonra 1.Lig takımlarından Denizlispor'a transfer oldu.

Yeşil-Siyahlı takımda geçirdiği 3 yıl, Beşiktaş'a transfer olmasına ortam hazırladı.2 sene Beşiktaş'ta forma giydikten sonra Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Konyaspor'da da bir süre forma giyen yetenekli savunmacı daha sonra Manisaspor'da oynadı.

1 sezonda Hacettepe'da oynadıktan sonra 2009 yılında Diyarbakırspor'a transfer oldu. 2010 yılında ise Orduspor'la anlaştığı belirtildi. Şubat 2011 tarihinde Orduspor'la olan sözleşmesinin feshedildiği bildirilmiştir. Ankara Demirspor ve Etimezgut Belediyespor’da teknik direktörlük görevlerinde bulundu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2022, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER