Vanspor'da iki ayrılık daha…

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, Bekir Can Kara'nın ardından, Mehmetcan Davarcıoğlu ve Yusuf Şengüler de takımdan ayrıldı.

Vanspor'da iki ayrılık daha…

İlk olarak Bekir Can Kara ile yollarını ayıran Vanspor'da sezon başında Hakkari Zapspor'dan transfer edilen Mehmetcan Davarcıoğlu, eski takımı İnegöl Kafkas Gençlikspor'a, Yusuf Şengüler ise Siirt İl Özel İdarespor'a kiralık olarak gönderildi.

Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor'da, ikinci devre ara transfer çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken, genç futbolcular ise tecrübe kazanmaları için başka takımlara kiralık olarak gönderilmeye devam ediyor.

Dış transferde şu ana kadar Muhammed Gönülaçar ve Emre Oymak'ı kadrosuna katan Vanspor'da transfer görüşmeleri devam ediyor.

MEHMETCAN DAVARCIOĞLU'NUN VANSPOR PERFORMANSI…

Ligin ilk devresinde Vanspor formasıyla 4 resmi maçta forma giyen Mehmetcan Davarcıoğlu, 1 gol kaydederken, 105 dakika sahada kaldı.

YUSUF ŞENGÜLER'İN VANSPOR PERFORMANSI…

Ligin ilk devresinde Vanspor formasıyla sadece 2 resmi karşılaşmada forma şansı bulan genç futbolcu Yusuf Şengüler, bu periyotta 117 dakika sahada kaldı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER