Vanspor’da altyapı koordinatörü Baştürk görevden alındı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da, Alt Yapılar Koordinatörü Fahri Baştürk'ün görevine son verildi. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Fahri Baştürk ise, görevden alma şeklinin yakışıksız olduğunu belirtti.

Vanspor’da altyapı koordinatörü Baştürk görevden alındı

Bugün oynanması gereken Vanspor FK ile Amed Sportif Faaliyetler Bölgesel Gelişim Ligi U19 müsabakası Vanspor takımın başında antrenör ve yönetici bulundurmamasından dolayı maç tatil edildi.

Bunun üzerine Kulüp Başkanı Feyat Kıyak ve yönetici Gökhan Hanoğlu sahaya gelerek, yaşanan olaylar hakkında bilgi aldı.

Vanspor Kulübü Başkanı Ferhat Kıyak, bu sorumsuzluğa neden olanları derhal görevden alınması yönünde talimat verdi.

Vanspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Alt Yapılar Koordinatörü Fahri Baştürk'ün görevine bugün itibarı ile son verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan gazetemize açıklamalarda bulunan Altyapı Koordinatörü Fahri Baştürk ise, görevden alma veya yolların ayrılması konusunun bir usulü olduğunu söyleyerek, "Vanspor kulübüne 5 yıldır büyük emekler sarf ettim. Şu an Batman'dan geliyorum. U17 maçımız vardı. Görevden alınma haberini şimdi öğrendim. Defalarca bana, 'paramız yok, bizi idare et' diyenler, şimdi benimle konuşmadan beni görevden alıyorlar. Şu ana kadar ben ve alt yapıda çalışan hoca ve malzemeciler tek kuruş almadan fedakarlık yapıyorduk. Harcadıklarım da bir kenara. Tek lisans uygunluğu olan benim.  Hem Batman'da hem Van'da olamazdım. Verdiğim emeğin karşılığı böyle olmamalıydı" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER