Vanspor'da, Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor'da, Cumartesi günü 14.00'te oynanacak olan Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında İzmir temsilcisini mağlup ederek, haftalar sonra galibiyetle tanışmak istiyor.

Vanspor'da, Altınordu maçının hazırlıkları sürüyor

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor, Esenler Erokspor, Afyonspor Kulübü ve Diyarbekirspor maçlarından galibiyetle ayrılan Vanspor, ligdeki iki mağlubiyetini ise 1461 Trabzon FK ve Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında aldı.

Daha sonra oynadığı Karacabey Belediyespor, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor maçlarından beraberlikle ayrılan ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, bu periyotta 9 puan kaybetti.

Van temsilcisi, Cumartesi günü saat 14.00'te deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Oynadığı son 4 maçta 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Vanspor, lider Esenler Erokspor'la arasındaki puan farkının 6'ya yükselmesine müsaade ederken, ikinci sıradaki yerini ise averaj farkıyla 1461 Trabzon FK'ya kaptırdı.

Cumartesi günü deplasmanda çıkış arayacak olan Van temsilcisi, ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Van temsilcisi Cumartesi günü ligin on altıncı hafta maçında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Ersin Aka sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Altınordu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi hedefliyor.

Altınordu maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmanda galip gelerek puanını 33'e çıkarmak istiyor. Van temsilcisinin rakibini mağlup ederek, yeni bir seriye imza atmak istiyor.

Cumartesi günü saat 14.00'te Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Vanspor 30 puan +4 averajla üçüncü sırada yer alırken, oynadığı 14 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan İzmir temsilcisi  ise, 11 puanla on yedinci sırada yer  alıyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Gruptaki diğer maçlarda 36 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelirken, 30 puan +18 averajla ikinci sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise,  26 puanla beşinci sırada yer alan Bucaspor 1928 deplasmanına gidecek.

27 puanla dördüncü sırada yer alan Ankaraspor, Karacabey Belediyespor'u konuk ederken, 26 puanla altıncı sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise sahasında yedinci sıradaki Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek.

Ankara Demirspor, sahasında Afyonspor Kulübü ile karşı karşıya gelirken, Diyarbekirspor ise Beyoğlu Yeni Çarşı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırklarelispor, deplasmanda Serik Belediyespor'a konuk olurken, Zonguldak Kömür ise son sıradaki Adıyaman FK ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2023, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER