Vanspor yönetim kurulu basınla bir araya gelecek

Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz ve yönetim kurulu üyeleri, hafta sonu kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Yapılacak olan toplantıda, Vanspor'un son durumu ele alınacak.

Vanspor yönetim kurulu basınla bir araya gelecek

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor'da, yönetim kurulu üyeleri, Seyithan İzsiz başkanlığında kentte bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Yaklaşık olarak 40 gün önce yapılan olağanüstü kongrede Vanspor'a başkan olarak seçilen Seyithan İzsiz, yaptığı açıklamada her ay basın mensuplarıyla düzenli bir şekilde bir araya geleceklerini ifade etmişti.

Pazar günü kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilk toplantısı düzenleyecek olan Seyithan İzsiz, Vanspor hakkında açıklamalarda bulunacak.

Pazar günü Elite World Oteli'nde düzenlenecek olan buluşma toplantısına, Vanspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, yönetim kurulu üyeleri ve kentte bulunan basın mensuplarının katılım sağlaması bekleniyor.

Uzun bir aradan sonra Vanspor yönetimiyle bir araya gelecek olan basın mensupları ise, merak ettiği konular hakkında yönetime sorular yöneltecek.

Vanspor, grupta oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak güven verirken, kırmızı-siyahlı yönetimin bundan sonraki süreçte izlenecek olan yol haritası hakkında açıklamalar yapması bekleniyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER