Vanspor yeni sezonda hangi grupta olacak?

2021-2022 sezonunda Misli.com 2. Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan takımlar belli oldu. Vanspor'un da yer aldığı iki grupta toplam 39 takım ter dökecek.

Vanspor yeni sezonda hangi grupta olacak?

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden, sezonu beşinci sırada tamamlayan ve play-off'larda elenen Vanspor, yeni sezonda yine aynı ligde oynayacak.

Vanspor ile birlikte toplam 39 takım TFF 2. Lig'de mücadele ederken, gruplar henüz belirlenmedi.

Vanspor'un yeni sezonda hangi grupta oynayacağı ve grubunda hangi takımların bulunacağı belli değil.

Ancak iki grupta toplam 39 takım mücadele edecek.

39 TAKIM HANGİLERİ

Kırmızı ve Beyaz gruplarda şu takımlar yer alacak:

Adıyaman 1954, Afyonspor, Akhisarspor, Amedspor, Ankara Demirspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Bucaspor, Çorup FK, Diyarbekirspor, Velimeşe SK, Eskişehirspor, Etimesgut Belediye, Hekimoğlu Trabzon, Ispartaspor, İnegölspor, K.Maraşspor, Karacabey Belediye, Kastamonuspor, Kırklarelispor, Kırşehir Belediyespor, Nazilli Belediye, Niğde FK, Pazarspor, Pendikspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediye, Sivas Belediye, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu, Turgutluspor, Uşakspor, Vanspor FK, Zonguldak K, 24 Erzincanspor ve 1922 Konyaspor.

Vanspor taraftarları ise geçtiğimiz sezon kırmızı gruptaki takımların beyaz gruptaki takımlara oranla daha zayıf ekipler olduğu görüşünde.

Yeni sezonda Vanspor'un grubunda Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nden takımların olacağı konuşulurken, çekilecek kura sonucu takımların belirleneceği ifade edildi.

Vanspor'da ise 9 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü kongrede yeni yönetimin transfer konusunda adımlar atması bekleniyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER