Vanspor, Uşakspor'u 3-1'le geçti

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında konuk ettiği Uşakspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Van temsilcisi aldığı bu galibiyetle puanını 30'a çıkardı ve play-off potasına girdi.

Vanspor, Uşakspor'u 3-1'le geçti

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Bucaspor 1928'i 1-0 mağlup eden ve hanesine önemli 3 puan daha yazdıran Van temsilcisi, ligin on sekizinci haftasında sahasında konuk ettiği Uşakspor'u 3-1 mağlup ederek, rakibini eli boş göndermeyi başardı.

Maçın son bölümlerinde Uğur Can, 2 dakika arayla attığı 2 golle takımına galibiyeti getirmesini bildi.

Vanspor Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Uğur Adem Gezer, Alihan Kubalas, Erkul Küçük, Muhsin Yıldırım, Barış Sağır, Hasan Bilal, Emrah Tacir, Muhammed Ali Doğan ve Uğur Can onbiri ile çıktı.

Konuk Uşakspor ise, sahaya; Vedat Böyükgül, Sezer Gündüz, Şamil Başaran, Muzaffer Karıman, Sefer Kanıtemiz, Murad Han Gönen, Murat Şenel, Mehmet Bağlı, Sefa Kahraman, Ömer Faruk Canbirdi ve İbrahim Çağrı Oğuz onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı; Mehmet Ali Özer, Vedat Demir, Anıl Küçükkaraca ve Ömer Şivka hakem dörtlüsü yönetti.

Vanspor bir çok net ataktan faydalanamazken, maçta ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.

Vanspor 53. dakikada Hasan Bilal'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

68. dakikada Uşakspor, İbrahim Çağrı ile beraberlik golünü buldu: 1-1

88. dakikada Vanspor Uğur Can ile 2-1 öne geçti. 

89. dakikada Vanspor'da Uğur Can kendisinin 2, takımının üçüncü golünü kaydetti:3-1

Maç Vanspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Van temsilcisi bu galibiyetle birlikte puanını 30'a çıkarıp altıncı sıraya yükselirken, Uşakspor ise 13 puanla on sekizinci sıradaki yerinde kaldı. 

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2022, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29