Vanspor'un grubuna bakış…

Temsilcimiz Vanspor'un grubunda yarın zorlu maçlar oynanacak. 29 puanla liderlik koltuğunda oturan Sakaryaspor evinde Ergene Velimeşespor'u konuk ederken, aynı puana sahip ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzonspor ise deplasmanda Sarıyer'in konuğu olacak. Vanspor da Ankara'da Etimesgut Belediyespor'dan puan veya puanlar almak için sahaya çıkacak.

Vanspor'un grubuna bakış…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yarın bir birinden zorlu maçlar oynanacak.

Geçen hafta evinde Bodrumspor'a 3-1 mağlup olan Vanspor, yarın saat 13.00'te Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor ile mücadele edecek.

Vanspor, 24 puanla altıncı sırada yer alırken, rakibi Etimesgut Belediyespor ise 18 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

Kırmızı siyahlı ekip, oynadığı 13 maçın yedisini kazanırken, üç mağlubiyet almış. Vanspor üç maçta ise rakipleri ile berabere kalmış. 13 haftalık periyotta Vanspor rakip filelere 20 gol atarken, 18 gole ise engel olamamış.

Rakip Etimesgut Belediyespor ise 13 haftada 5 galibiyet elde ederken, 3 maçta ise rakiplerine boyun bükmüş. Etimesgut Belediyespor oynadığı 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrılmış. Vanspor'un bu haftaki rakibi 15 gol atarken, kalesinde ise 17 gole engel olamamış.

İki takımın mücadelesi yarın Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu'nda saat 13:00'te oynanacak.

Vanspor'un grubunda 29 puanla liderlik koltuğunda oturan Sakaryaspor evinde Ergene Velimeşespor'u konuk ederken, aynı puana sahip ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzonspor ise deplasmanda Sarıyer'in konuğu olacak.

Lider Sakaryaspor ve ikinci sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor'un henüz mağlubiyetleri yok. Yine Sakaryaspor 13 haftada kalesinde sadece üç gol görerek önemli bir başarıya imza atmış durumda.

27 puanla grupta üçüncü sırada yer alan Sivas Belediyespor evinde Niğde Anadoluspor'u konuk ederken, 26 puanla dördüncü sırada bulunan Çorum FK ise evinde Ankaraspor'u konuk edecek.

Vanspor'un grubunda 24 puan +7 averajla beşinci sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor, evinde İnegölspor'u ağırlarken, geçtiğimiz hafta Van deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 23 puanla yedinci sıraya yükselen Bodrumspor ise evinde 22 puanla sekizinci sırada bulunan Somaspor'u konuk edecek.

Onuncu sıradaki Afjet Afyonspor deplasmanda on birinci Serik Belediyespor'a konuk olurken, on üçüncü sıradaki Diyarbekirspor ise on altıncı sıradaki Turgutluspor'a konuk olacak. Son sıradaki iki takımın mücadelesinde Kahramanmaraşspor ile Adıyaman FK kozlarını paylaşacak.

Vanspor, 27 Kasım Cumartesi günü yine deplasman maçında Somaspor'un konuğu olacak.

Kırmızı siyahlı ekip, Etimesgut ve Soma deplasmanlarının ardından 16. Hafta maçında evinde Ankaraspor'u ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER