Vanspor'un başarılı file bekçisi Aydın ilk onbirde…

Cumartesi Van'da oynanan ve 0-0 biten Vanspor ile Sakaryaspor maçında yaptığı kurtarışlarla kalesini gole kapatmayı başarın başarılı file bekçisi Aydın Bağ, haftanın en iyi onbiri listesinde yer aldı. Geçtiğimiz sezon Vanspor forması giyen Sedat Cengiz ve Üzeyir Ergün de listede yer almayı başardı.

Vanspor'un başarılı file bekçisi Aydın ilk onbirde…

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta beşinci haftayı 11 puanla dördüncü sırada tamamlayan Vanspor'da kaleci Aydın Bağ son maçtaki performansı ile taraftardan büyük alkış aldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sosyal Medya kullanıcısı, birçok kişinin ve özellikle Vanspor taraftarlarının görüşleri doğrultusunda haftanın en iyi onbirinde kaleci Aydın'a da yer verdi.

1993 Manisa doğumlu olan Aydın Bağ, 2020 sezonundan Altay'dan kiralık olarak Vanspor'a gelmişti. İki sezondur Vanspor forması giyen Aydın Bağ, bu sezon oynanan beş karşılaşmada sadece beş gole engel olamadı.

Geçtiğimiz sezon 31 maçta kırmızı siyahlı takımın kalesini koruyan Aydın, 28 gole engel olamazken, 12 maçta kalesini gole kapattı.

Haftanın en iyi onbiri listesinde yer alan iki isim geçen yıl Vanspor forması giydi.

Geçtiğimiz sezon Vanspor'un en golcü ismi olan ve asistleri ile de dikkat çeken Sedat Cengiz, Ankaraspor forması ile Cumartesi günü oynanan maçta Diyarbekirspor'a gol atmayı başardı. Beş haftalık maratonda iki golü bulunan Sedat Cengiz'in, önümüzdeki karşılaşmalarda nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Haftanın onbirinde yer alan bir diğer isim ise geçen sezon Vanspor'da forma giyen, bu sezon lider Bodrumspor için ter döken Üzeyir Ergün. Bodrumspor'un başarılı sporcusu Üzeyir, geçen yıl Vanspor'daki hırsı ile dikkat çekmişti.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29