Vanspor'un Antalya'daki kampı sürüyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve ilk devreyi 37 puanla 2'ci sırada tamlayan Vanspor, Antalya'daki hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Serhat Gülpınar gazetemize açıklamalarda bulundu. Gülpınar, Antalya'da iyi bir kamp süreci geçirdiklerini belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vanspor'un Antalya'daki kampı sürüyor

   Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Antalya'daki kamp çalışmalarını sürdürerek, ikinci devreye sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

   Devre arası transferlerinin her zaman zor olduğunu belirten Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, en iyi oyuncuyu, en iyi fiyata getirmenin peşinde olduklarını söyledi. Yüzde yüz transfer yapmak zorunda olduklarını belirten Gülpınar, en azından gönderilen futbolcuların yerinin doldurulması gerektiğini ifade etti.

   Gülpınar, alternatifli bir kadro oluşturmaları gerektiğini belirtti. Taraftarlardan resmi kanallar dışında yapılan her transfer açıklamasına itibar edilmemesini isteyen Gülpınar, şuana kadar resmi olarak Sivas Belediyespor’dan Ali Say, Şanlıurfaspor’dan Emre Özkan ile Mahmut Emir ve Sancaktepe’den ise Selim Kayacı’yı transfer ettiklerini vurguladı.

   3 hazırlık maçıyla Antalya kampını tamamlayacaklarını ve Perşembe günü Van'da çalışmalarına başlayacaklarını söyleyen Gülpınar, ikinci devrede iyi bir Vanspor izletmek için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini ifade etti.

   "ÇALIŞMALARIMIZ İYİ GİDİYOR"

   Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Gülpınar, "Çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Günlük çift antrenman şeklinde devam ediyoruz. Şuanda mevcut kadromuzdan kampa katılmayan futbolcu kalmadı. Tam kadro ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çarşamba günü bir tane hazırlık maçı yaptık. Orada bazı arkadaşlarımızı denedik. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Bir yandan da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımızda kampa geldi. Bütün futbolcularımızla birebir görüştü. Oyuncuların alacakları konusunda da mutabık kaldılar. Transfer çalışmalarına başladık. Şuan için bazı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Devre arası transferi çok kolay olmuyor. Çünkü kimse iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor. İyi oyuncularda çok büyük paralar istiyor. Bizde en iyi oyuncuyu, en iyi fiyata getirmenin peşindeyiz. Bu anlamda eksik mevkilerimize takviye yapmak istiyoruz. Bunu ne kadar yapabiliriz, ne kadar istediğimiz futbolcuları alırız bilemiyorum. Bunu zaman gösterecek. Bir şekilde takviyeler yapmamız gerekiyor. Yüzde yüz transfer yapmak zorundayız. Çünkü kısıtlı bir kadromuz var. Alternatifli bir kadromuzun olması gerekiyor. İlk yarı itibariyle 5-6 oyuncumuzla yollarımızı ayırdık. En azından onların yerini doldurmamız gerekiyor ki, alternatifli bir kadromuz olsun" diye konuştu.

   "YAPTIĞIMIZ TRANSFERLERİ RESMİ KANALLARIMIZDAN AÇIKLIYORUZ"

   Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Gülpınar, "Zor bir süreç ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şuan için takımdan ayrılan başka futbolcumuz yok. Aras ve Furkan'ı kampa getirmedik. Onları da en azından bir alt liglerdeki takımlara verebilirsek, tecrübe kazanmaları adına iyi olacak. Görüştüğümüz oyuncular var. Sosyal medyada kim ne yazmış çok takip etmiyoruz ama, görüşülen oyuncular var. Zaten resmi bir şey olduğu zaman, iş imza aşamasına geldiği zaman kulüp tarafından resmi açıklama yapılıyor" dedi.

   Gülpınar, sosyal medyaya çok itibar edilmemesi gerektiğini söyleyerek, "Çünkü bazı insanlar farklı amaçlarla da bazı şeyleri yazabiliyor. Yaptığımız transferleri resmi kanallarımızdan açıklayacağız. Taraftarlarımızın resim kanallardan gelecek olan haberlere itibar etmesini istiyoruz. Şuan için Ali Say haricinde kampa katılan yeni futbolcu yok. Cumartesi günü bir hazırlık maçı daha yaptık. Pazartesi günü son hazırlık yapımızı yapacağız. Toplamda 3 hazırlık maçı ile bitirmek istiyoruz. Perşembe günü ise Van'da antrenmanlara başlayacağız. İkinci devrede iyi bir Vanspor izletmek için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29