Vanspor'un alt yapısı umut veriyor

16-17-18 yaş grubu Vanspor paf takımı yaptığı hazırlık maçlarında göz kamaştırmaya devam ediyor. Alt yapı Koordinatörü Fahri Baştürk nezaretinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor paf takımı, umut vermeye devam ediyor.

Vanspor'un alt yapısı umut veriyor

  Vangölü Sportif Faaliyetlerle hazırlık maçı yapan Vanspor, paf takımı, ortaya koyduğu performansla beğenileri topladı. Vanspor'un geleceği olan gençlerin her geçen kendilerini geliştirmesi, aynı zaman kulüp yönetimini de mutlu ediyor.

  Vangölü Sportif Faaliyetler ile oynanan hazırlık maçı öncesi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte paf takımla bir araya gelen ve hazırlık maçını sonuna kadar izleyen Silahtaroğlu Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, alt yapılarının gelecek için umut verdiğini ifade etti.

  Alt yapıda çok yetenekli gençlere sahip olduklarını vurgulayan Yenitürk, "Gerçekten de çok yetenekli gençlerimiz var ve çok iyi hazırlanıyorlar. Bugün hazırlık maçında da buna şahit olduk. İnşallah geçmişte olduğu gibi çok yakın zamanda bu gençlerimiz Vanspor formasını terleteceklerdir" dedi.

  Vanspor Alt Yapılar Koordinatörü Fahri Baştürk ise, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulunun kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve bu ziyaretin gençlere güç verdiğini söyledi. Çok yetenekli gençlere sahip olduklarını belirten Baştürk, bu cevherleri Silahtaroğlu Vanspor'a kazandırmak için aralıksız çalıştıklarını ifade etti.

  Silahtaroğlu Vanspor, Yolspor ve Vangölü Sportif Faaliyetler ile hazırlık maçları yapan Vanspor Paf takımı önümüzdeki günlerde gelen davet üzerine Bitlis'e gidip hazırlık maçları yapacağı belirtildi.

  Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER