Vanspor Token, 30 saniyede tükendi

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor'un Bitexen ile sponsorluk anlaşması yaparak kripto para projesi kapsamında ön satış için piyasaya sürdüğü Vanspor Token, 30 saniyede tükendi.

Vanspor Token, 30 saniyede tükendi

Vanspor'a sponsorluk kazandırmak için ve dijital para çağına ayak uydurmak için Türkiye'nin kolay, güvenilir ve hızlı Bitcoin ve Altcoin alım satım platformu Bitexen ile anlaşmaya varan Vanspor'da ön satışa sunulan Vanspor Token, 30 saniyede tükendi.

Sponsor firma, satışa sunulan tüm tokenlerin saniyeler içerisinde tükendiğini açıklayarak, Vansporlu taraftarlara teşekkür etti. Öte yandan Van Token alım satım işlemlerinin 13 Aralık itibariyle Pro tahtada gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Kripto para sahipleri, takım yönetimi ve futbolcularla tanışma imkanı yakalarken, ayrıca kulübün geleceğini etkileyen anketlerde de söz sahibi olacak.

Sezon boyunca sunulacak özel ayrıcalıklardan faydalanabilecek olan token sahipleri, tüm bunlara ek stat ve tesis turlarına da katılabilecek.

Taraftarlar; kulüp kararlarına katılma, transferlerle ve maça çıkan oyuncularla ilgili fikirlerini aktarma, takım ve kulüp üyeleri ile özel aktiviteler, imzalı kulüp ürünleri, maça ve kulübe özel aktiviteler, futbolcularla sahaya çıkma gibi aktivitelerle sınırlı olmamak üzere birçok aktiviteye katılabilecek.

Taraftarlar sadece bir token sahibi olmaktan öteye geçerek birçok taraftarın hayalindeki etkinlikleri de gerçekleştirme imkanına sahip olarak taraftar token ekosisteminin içerisinde yaşayan bir parça olarak dahil olabilecek.

Vanspor Kulübü her gol attığında 650 Token, dahil olduğu lig içerisinde ilk dört sıralamasında ligi tamamlaması halinde 20.000 Token, dahil olduğu ligin şampiyonu olması halinde 500.000 ve özel kupa turnuvalarında şampiyon olması halinde 50.000 Token piyasalardan satın alınıp yok edilecek.

Vanspor Token mobil uygulaması içerisinde elde edilen gelirlerin %20'si ve NFT gelirlerinin %5'i ise VAN Token yakımı için piyasadan geri alım için kullanılacak ve yakılacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER