Vanspor taraftarlarından Yenitürk'e çağrı

Bu hafta yapılacak olan son olağanüstü genel kurulunda yönetime aday çıkmaması halinde feshedilme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan Vanspor'da belirsizlikler sürerken, Vanspor taraftarları başkanlıktan istifa eden Servet Yenitürk'e çağrıda bulunarak, tekrar Vanspor'u sahiplenmesini istedikleri.

Vanspor taraftarlarından Yenitürk'e çağrı

Vanspor taraftarları yaptıkları açıklamada, Servet Yenitürk'ün istifasından sonra geçen sürede kimsenin Vanspor'a sahip çıkmadığını belirterek, Başkan Yenitürk'e yarım kalan misyonunu tamamlama çağrısında bulundular.

Yenitürk'ü bir kez daha göreve davet eden Vanspor taraftarları, bölgenin gururu, şehrin en büyük marka değeri olan Vanspor'un sahipsiz kalmamasını istediler.

Vanspor Org sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Genel kurul süresi boyunca hiçbir adayı, adaylığını resmi olarak açıklamadığı için basında ismi geçen kişi ve kurumlara sayfada yer vermemiştir. Ama bu süreç içerisinde de kimse Vanspor'a sahip çıkmamıştır. Yaklaşık 2 aylık bir süreç içerisinde Van'ın en büyük markası olan Vanspor'a gözler kör, kulaklar sağır, diller lal olmuştur. Taraftarların çağrılarına rağmen kimseden bir ses ve destek çıkmamıştır. Hiç bir adayın resmi olarak çıkmadığı bu süreçte Göreve geldiği günden itibaren Vanspor'un başarısını kovalayan Servet Yenitürk'ü yarım kalan misyonunu tamamlamaya çağırıyoruz. Bölgenin gururu şehrin en büyük marka değerini ilimizin bütün dinamikleri ile beraber tekrar şahlandırmak için Servet Yenitürk'ü göreve davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2021, 08:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER