Vanspor taraftarları takıma destek bekliyor

Vanspor taraftarlar grubu, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Van Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, STK'lar, işadamları ve kentin bileşenlerini Vanspor'a sahip çıkmaya davet etti.

Vanspor taraftarları takıma destek bekliyor

    Taraftarları grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Vanspor'un son dönemlerde elde ettiği sportif başarı ile Van'ın ülkedeki en önemli sportif gurur kaynağını olduğu belirtildi. 

    Geç olmadan Vanspor'a sahip çıkılmasını isteyen taraftarlar grubu, takım dağılmadan biran önce el atılması gerektiği vurgusu yapıldı.

    "SPOR OTORİTELERİNİN GRUBUN ÖNEMLİ ŞAMPİYONLUK ADAYLARINDAN BİRİ OLARAK TAKIMIMIZI GÖSTERMESİ GURUR KAYNAĞIDIR"

    Taraftarlar grubu Vanspor'a deste çağrısında bulunarak, "Van'ımızın en önemli marka değeri olan Vanspor'umuz Ağustos ayındaki kongre sürecinden bu yana yaşamış olduğu büyük sıkıntılara rağmen elde ettiği sportif başarı ile Van kentinin ülkedeki en önemli sportif gurur kaynağı olmayı başarmıştır. Takımımızın Turgutluspor karşılaşmasında ortaya koyduğu mücadele ve elde ettiği 3-0'lık net galibiyet sonucunda 15. Hafta itibariyle 31 puanla grubunda 2. sırada olduğunu görüyoruz. Spor otoritelerinin grubun önemli şampiyonluk adaylarından biri olarak takımımızı göstermesi de ayrıca bir gurur kaynağıdır. Bu gururu biz Vanspor sevdalılarına yaşattıkları için başta Kulüp Başkanımız Sayın Servet Yenitürk olmak üzere teknik ekibimize, emekçi çalışanlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuz ve takımımızın profesyonelleri bizlere bu sıkıntılı günlerde bu mutluluğu yaşatırken kentin milletvekillerinden, siyasilerine, Valisinden, Büyükşehir Belediyesi ve ilce belediyelerine, STK'larından, iş adamlarına tüm kent bileşenlerinden gerekli ilgiyi ve desteği göremediklerine şahit oluyoruz" ifadelerine yer verildi.

    "VANSPOR SEVDALILARI OLARAK BU TAKIMA MADDİ-MANEVİ DESTEK VERMENİZİ İVEDİLİKLE BEKLİYORUZ"
     

      Açıklamanın devamında, "Sayın Valimizi bayan voleybol takımının maçında görüyoruz. Sayın Vali Bey bu kentin en önemli marka değerinin direk rakibi ile oynadığı bu önemli maçta maksimum 120 dakikanızı ayıracağınız zamanınız yok muydu? Vanspor taraftarı bunu merak ediyor gerçekten. Van'ımızın sevgili büyükleri! Özellikle Covid-19 sürecinin dünyada yaratmış olduğu derin travmanın kentimizde de ciddi bir şekilde hissedildiğini bilmenizi isteriz. Bu sıkıntılı süreçte neredeyse tek mutluluk kaynağımız olan Vanspor'umuza sizlerin bu kadar kayıtsız kalması deyim yerindeyse kanımıza dokunmaktadır. Bizler Vanspor sevdalıları olarak bu takıma maddi-manevi destek vermenizi ivedilikle bekliyoruz ve istiyoruz. Bu memleketin gerçek sahipleri olarak aksi durumda ve takımın yaşayacağı tüm sıkıntılarda sizleri ağır sorumlu tutacağımızı bilmenizi isteriz.  Yarın çok geç olmadan, bu takım dağılmadan, sportif başarısızlık yaşanmadan bu takıma desteğinizi bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı bir kez daha buradan bildiriyoruz" ifadeleri kullanıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29