Vanspor, son maçta Eyüp'ün konuğu

Vanspor, yarın deplasmanda şampiyon Eyüpspor'a konuk olacak. Ligde son haftaya girilirken, play-off garantileyen Vanspor, Eyüpspor deplasmanında formalite maçına çıkacak.

Vanspor, son maçta Eyüp'ün konuğu

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlı ekip, ligin son maçında yarın saat 15.00'te deplasmanda Eyüpspor'a konuk olacak. Geçtiğimiz hafta sahasında 1922 Konyaspor'u mağlup eden ve play-off'u garantileyen Vanspor, grubun son maçında Eyüpspor'la karşı karşıya gelecek.

  Eyüpspor karşısında formalite maçına çıkacak olan Vanspor, sahaya rotasyonlu bir kadro ile çıkacak. Sıralama anlamında da avantaj elde etmek isteyen Vanspor, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

  Zorlu maç öncesi Vanspor 69 puanla dördüncü sırada bulunurken, şampiyon Eyüpspor ise 89 puanla ligi göğüslüyor. Vanspor, zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak, play-off'ta sıralama anlamında önemli bir avantaj yakalamak istiyor.

  Vanspor, oynadığı 37 maçta 21 galibiyet elde ederken, 6 maçta beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı-siyahlı ekip 10 maçta ise rakiplerine boyun büktü.

  37 haftalık maç periyodunda rakip kalelere 59 gol atan Van temsilcisi, kalesinde ise 34 gol görerek +25 averaja sahip.

  Şampiyon Eyüpspor ise 37 haftalık maç periyodunda 27 galibiyet elde ederken, 8 maçta ise rakipleriyle beraber kaldı.

  Eflatun-sarılı takım 2 maçta ise rakiplerine boyun bükerek 89 puanla birinci sırada bulunuyor.

  Şampiyon Eyüpspor, 37 haftada rakip kalelere 81 gol gönderirken, kalesinde ise 26 gole engel olamadı ve +56 averaja sahip.

  Zorlu karşılaşma Cumartesi günü saat 15.00'te Esenler Erokspor Stadyumu'nda başlayacak.

  LİGDE SON HAFTA

  Şampiyon Eyüpspor, evinde dördüncü sıradaki Vanspor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sakaryaspor ise deplasmanda on yedinci sıradaki Kastamonuspor'a konuk olacak.

  Üçüncü sıradaki Kırşehir Belediyespor deplasmanda ligin son sırasındaki Kardemir Karabükspor'a konuk olurken, beşinci sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda on üçüncü sıradaki Tarsus İdman Yurdu'na konuk olacak.

  Altıncı sıradaki Bodrumspor deplasmanda dokuzuncu sıradaki Turgutluspor'a konuk olurken, yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor ise evinde sekizinci sıradaki Karacabey Belediyespor'la karşı karşıya gelecek.

  Onuncu sıradaki Pendikspor deplasmanda on dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor'a konuk olurken, on ikinci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda on altıncı sıradaki Karatay Termal 1922 Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.

  On birinci sıradaki Serik Belediyespor evinde on dokuzuncu sıradaki Mamak FK'yı konuk ederken, on beşinci sıradaki Sivas Belediyespor ise deplasmanda on sekizinci sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor'a konuk olacak.

  KARABÜK, MAMAK FK VE ELAZIĞ LİGE VEDA ETTİ

  Ligde son haftaya girilirken, Eyüpspor 2020-2021 sezonunun şampiyonu olurken, Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor, Vanspor ve Kırklarelispor play-off'a kalmayı başardı. Öte yandan Kardemir Karabükspor, Mamak FK ve Tetiş Yapı Elazığspor ise lige veda eden takımlar oldu.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER