Vanspor, Serik Belediyespor'u konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, yarın evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar evinde Serik Belediyespor'u devirerek, namağlup unvanını sürdürmek istiyor.

Vanspor, Serik Belediyespor'u konuk ediyor

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.30'da ligin yedinci hafta maçında evinde Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği, Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup ederek, lige 3 puanla başlayan Vanspor, ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Diyarbekir ve Ergene Velimeşe galibiyetleriyle çıkışını sürdüren Vanspor, Sakaryaspor ile 0-0 berabere kalırken, Turgutluspor'u ise 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Serik Belediyespor'u da taraftarının desteğiyle mağlup ederek, ligdeki namağlup serisini sürdürmek istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yarın saat 14.30'de başlayacak olan zorlu karşılamada, iki takım da galibiyet hedefliyor. Zorlu mücadeleyi Mehmet Ali Özer, Sedat Etik, Sinan Ertinğü ve Levent Buğra Vartemel hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor, 14 puanla üçüncü sırada yer alırken, Serik Belediyespor ise 9 puanla on ikinci sırada bulunuyor.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Sivas Belediyespor deplasmanda yedinci sıradaki Çorum FK'ya konuk olurken, ikinci sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor ise sahasında on sekizinci sıradaki Ergene Velimeşespor'la karşı karşıya gelecek.

Dördüncü sıradaki Bayburt Özel İdarespor deplasmanda on dördüncü sıradaki Sırayer'e konuk olurken, beşinci sıradaki Ankaraspor ise sahasında sekizinci sıradaki Sakaryaspor'u ağırlayacak.

Altıncı sıradaki Bodrumspor sahasında son sıradaki Kahramanmaraşspor konuk ederken, dokuzuncu sıradaki Etimesgut Belediyespor ise deplasmanda on dokuzuncu sıradaki Adıyaman FK'nın konuğu olacak.

Onuncu sıradaki Somaspor sahasında on yedinci sıradaki Turgutluspor'u konuk ederken, on birinci sıradaki Afjet Afyonspor ise deplasmanda on altıncı sıradaki Niğde Anadolu'nun konuğu olacak.

On üçüncü sıradaki İnegölspor ise sahasında on beşinci sıradaki Diyarbekirspor'u ağırlayacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29