Vanspor, Sakaryaspor'a evinde kaybetti:0-2

2. Lig Kırmızı Grupta ligi beşinci sırada tamamlayan Vanspor, play-off ilk maçında evinde Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sakaryaspor'un golleri, 47. Dakikada Ali Özgün ve 83. Dakikada Berk İsmail'den geldi.

Vanspor, Sakaryaspor'a evinde kaybetti:0-2

  Van Atatürk Şehir Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 16.00’da başladı.

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, play-off maçında evinde Sakaryaspor'a 2-0 mağlup oldu.

  Taraftarlar yol boyunca Vanspor bayrakları sallayarak, sloganlar atarak ve korna çalarak, futbolculara moral verirken, emniyet görevlileri de taşkınlık olmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

  Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Barış Gök, Şiyar Kepir, Yakup Demir, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sedat Komi, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Ömer Yıldız onbiri ile çıktı.

  Sakaryaspor ise sahaya; Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Nuri Fatih Aydin, Berk İsmail Ünsal, Muhammet Reis, Ali Özgün, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Burak Öksüz, Çağrı Ortakaya ve Ümik Yasin Arslan onbiri ile çıktı.

  Zorlu mücadeleyi Süper Lig hakemlerinden Hakan Ceylan, Samet Çavuş, Ogün Kamacı ve Veli Karakaya hakem dörtlüsü yönetti.

  İlk dakikalarda iki takım da kontrollü oynadı.

  28. Dakikada Vanspor net bir golden yararlanamadı. Sedat Cengiz ile başlayan atakta, Üzeyir ortaladı, penaltı noktasında Ömer Yıldız kafa ile dokundu,top üstten auta gitti.

  35. Dakikada Sakaryaspor gole yaklaştı. Hakan'ın pasında Ali Özgün kaleci ile karşı karşıya kaldı, ama kaleci Aydın daha erken müdahale ederek topa sahip oldu.

  Hakem ilk yarının bitimi için 2 dakika uzatma gösterdi.

  İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

  47. Dakikada Sakaryaspor öne geçti. Sağdan gelişen atakta Ali Özgün çaprazdan sert ve düzgün vurdu, takımını öne geçiren golü attı:0-1

  54. Dakikada Vanspor Sedat ile serbest vuruş kullandı, ama top üstten auta gitti.

  73.Dakikada Vanspor gole yaklaştı. Barış soldan ortaladı, Utku Şen ceza sahası içinde sol çaprazdan gelişine vurdu, kaleci gole izin vermedi.

  83. Dakikada Sakaryaspor Berk İsmail Ünsal ile farkı ikiye çıkardı:0-2

Hakem maçın bitimi için 4 dakika uzatma gösterdi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Vanspor evinde 2-0 kaybetti.

  Rövanş karşılaşması 16 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Sakarya'da oynanacak.

  Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER