Vanspor, Pendik'i 2 golle geçti

Vanspor evinde konuk ettiği Pendikspor'u Burhan Arman ve Sedat Cengiz'in golleriyle 2-0 mağlup ederek, 53 puanla ikinci sıraya yükseldi. Play-off potasında bulunan Sakaryaspor, Kırşehir Belediyespor'un berabere kalması, Bodrumspor'un da mağlubiyet yaşaması, kırmızı siyahlı takıma yaradı.

Vanspor, Pendik'i 2 golle geçti

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz hafta Mamak galibiyetinin morali ile çıktığı maçta, Pendikspor'u 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza etti.

  Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Emre Özkan, Şiyar Kepir, Barış Gök, Abdulkadir Özdemir, Üzeyir Ergün, Selim Kayacı, Oktay Aydin, Ali Say, Burhan Arman ve Muhammet Mahmut Emir onbiri ile çıktı.

  Pendikspor ise Şaban Yıldırım teknik sorumluluğunda sahaya; Emre Aydın, Behlül Aydın, Süheyl Çetin, Ömer Can Sokullu, Göksü Türkdoğan, Kerem Kaya, Erdinç Pekgöz, Ömer Kandemir, Berat Ali Genç, Umut Sönmez ve Denis Taşkesen onbiri ile çıktı.

  Lütfullah Aslan, Emre Doğu, Burak Sami Şad ve Deniz Sercan Akgül hakem dörtlüsünün yönetti karşılaşma saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başladı.

  İlk yarıda gol sesi çıkmazken, Vanspor’un golleri 47. Dakikada Burhan Arman ve 59. Dakikada Sedat Cengiz’den geldi.

  Vanspor puanını 53 yaparak averaj farkıyla ikinci sıraya yükseldi.

  Maç bitiminde Vansporlu futbolcular ve yöneticiler tribünlere asılan, "Vatanın sol yanı Van'dır, Çanakkale'de yatan benim atamdır" pankartının altında fotoğraf çektirdi.

  Geniş detaylar gelecek...

   Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29