Vanspor, Pazarspor maçına hazırlanıyor

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, ligin ilk maçında Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Vanspor, Pazarspor maçına hazırlanıyor

Ankara Kızılcahamam'da sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 20 Ağustos Cumartesi günü Van'da toplanan Kırmızı- Siyahlılar, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Rize Temsilcisi Pazarspor, maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Zeki Yılmaz Teknik sorumluluğunda Ankara Kızılcahamam'da 12 gün kamp yapan ve 3 hazırlık maçı oynayan Van temsilcisi, daha sonra Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde toplanarak, Pazarspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sezona sıkıntılı kongre sürecinin gölgesinde başlayan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için çalışmalarını devam ettiriyor. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Van temsilcisi, bir yandan da lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Yeni transfer edilen futbolcuların da takıma katılmasıyla lige aralıksız bir şekilde hazırlanan Van temsilcisi, bu sezon başarılı bir grafik çizmeyi hedefliyor. Eksik bölgelerine takviyeler yapmaya devam eden Van temsilcisi, birçok futbolcu ile görüşmelerini sürdürürken, Pazar günü sahasında oynayacağı Pazarspor maçını ise kazanmak istiyor.

Ligi iyi bir giriş yapmak isteyen ve taraftarının önünde oynayacağı ilk maçını kazanmak isteyen Vanspor, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan yeni sezon çalışmaları kapsamında iç transferde Onur Tekin, Sedat Ablak, Uğur Adem Gezer, Bahtiyar Yılmaz, Aras Aydin, Miraç Acer, Barış Sağır, Yusuf Şengüler, Emrah Tacir, Sedat Komi, Furkan İnce ve Uğur Can ile anlaşma sağlayan Vanspor, Barış Gök, İsmet Kavuştu, Furkan Polat, Oktay Aydin, Mete Yıldız, Aydın Bağ, Ali Aydemir, Fatih Somuncu, Mehmet Ali Yurdakul, Hamza Küçükköylü, Mehmet Özdıraz, Kubilay Akyüz ile de yollarını ayırdı.

Dış transferde ise, Haydar Yılmaz, Furkan Saki, Alihan Kubalas, Erkul Küçük, Muhsin Yıldırım, Muhammed Ali Doğan, Umut Sözen, Hakan Yılmaz, Yaser Hacımustafaoğlu ve Batuhan Karadeniz gibi başarılı futbolcuları renklerine bağlayan Vanspor, eksik mevkilerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İLK MAÇ 28 AĞUSTOS'TA…

Vanspor, 28 Ağustos Pazar günü saat 16.00'da  ligin ilk maçında evinde Rize Temsilcisi Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi, saha ve taraftar avantajını kullanarak, ilk maçında galip gelmek istiyor.

KIRMIZI GRUPTA GÜÇLÜ TAKIMLAR YER ALIYOR

Vanspor'un 2022-2023 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Zonguldak Kömürspor, Diyarbekirspor A.Ş, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, İskenderunspor A.Ş, Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Uşakspor A.Ş ve Kırklarelispor takımları yer alıyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ DEMİR
ALİ DEMİR - 2 yıl Önce

SAYIN EDİTÖR MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

SIRADAKİ HABER