Vanspor'lu Alihan haftanın onbirinde...

Her hafta sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Her hafta olduğu gibi bu haftada Vanspor'dan bir futbolcu onbirde yer aldı. Geçtiğimiz hafta Van'da oynanan Sarıyer maçında iyi bir performans ortaya koyan kaptan Alihan Kubalas ilk onbirde yer almayı başardı.

Vanspor'lu Alihan haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin on altıncı haftasında sahasında karşılaştığı ve 1-0 geriye düştü maçta, Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı.

Önceki hafta deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyepor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup eden Vanspor, bu hafta ise sahasında karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Hakem verdiği yanlış kararlar damga vurduğu maçta Vanspor, tüm olumsuzluklara rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı bildi.

Grupta oynadığı son 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlup alan Vanspor, istikrarlı çıkışını devam ettiriyor. Oynadığı 16 lig maçında 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Van temsilcisi, 24 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Bu periyotta rakip fileleri 19 kez havalandıran Kırmızı- Siyahlılar, kalesinde ise 17 gol gördü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Kırmızı Grup son haftanın en başarılı on bir sporcusunu belirledi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da bu hafta Sarıyer karşısında üstün bir performans ortaya koyan Alihan Kubalas da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Alihan Kubalas, Ankara Demirspor'dan Mervan Yiğit, Kırklarelispor'dan Enes İslam İlkin, 1461 Trabzon FK'dan Kerem Baybuş, Kadir Korkut, Kocaelispor'dan Samet Ali Kaya, Adıyaman FK'dan Haydar Yılmaz, Sarıyer'den Berkay Görmez, Fethiyespor'dan İlyas Yılmazer, Zonguldak Kömürspor'dan Hakan Çevik ve İskenderunspor'dan Muhammet Can Tuncer haftanın en iyi onbiri arasında yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER