Vanspor, liderlik için sahaya çıkıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligde 18 puan +4 averajla ikinci sırada yer alan Vanspor, bugün saat 14.30'da Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım sahasında taraftarının da desteğiyle lider Esenler Erokspor'u mağlup ederek, liderlik koltuğunu yeniden eline geçirmek istiyor.

Vanspor, liderlik için sahaya çıkıyor

Ligdeki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta deplasmanda 1461 Trabzon FK karşısında 4-0'lık skorla alan Vanspor, bugün saat 14.30'da sahasında lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezona zorlu Bucaspor deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan, daha sonra oynadığı Adıyaman FK, Serik Belediyespor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından da galibiyet ayrılan Vanspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK'ya 4-0 mağlup olmuştu.

Van temsilcisi bugün ligin sekizinci hafta maçında sahasında lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde Mustafa Sarıgül teknik sorumluluğunda Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün sahasında karşılaşacağı rakibini mağlup ederek, geçtiğimiz hafta devrettiği liderlik koltuğunu yeniden eline geçirmek istiyor.

Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Vanspor, sahasında galip gelerek puanını 21'e çıkarmak ve 1461 Trabzon FK karşısında alınan ağır mağlubiyeti unutturmak istiyor.

Bugün saat 14.30'da oynanacak olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor ilk yedi maçında Bucaspor'u 1-0, Adıyaman FK'yı 2-1, Serik Belediyespor'u 2-0, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 2-0, Kırklarelispor'u 2-1, Zonguldak Kömürspor'u 1-0 mağlup ederken, 1461 Trabzon FK'ya ise 4-0 mağlup oldu.

Esenler Erokspor ise ilk altı haftalık maçında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü 3-1, Kırklarelispor'u 4-0, Zonguldak Kömürspor'u 1-0, 1461 Trabzon FK'yı 1-0, Afyonspor Kulübü'nü 1-0, Diyabekirspor'u ise 3-0 mağlup ederken, beşinci haftayı ise BAY geçmişti.

Ligde oynadığı 6 maçtan da galibiyet ayrılan ve mağlubiyet yüzü görmeyen Esenler Erokspor, 18 puan +12 averajla liderlik koltuğunda bulunurken, Van temsilcisi 18 puan +4 averajla ikinci sırada yer alıyor.

Vanspor ve Esenler Erokspor'un liderlik için mücadele edeceği zorlu mücadele bugün saat 14.30'da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadeleyi; Berkan Çetin, Melih Kurtuluş, Oğuzhan Yazır ve Şahin Berker hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA KIRAN KIRANA MAÇLAR…

Lider Esenler Erokspor ve ikinci sırada yer alan Vanspor'un karşı karşıya geleceği haftada, maçların kıran kırana geçmesi bekleniyor.

16 puan +7 averajla üçüncü sırada yer alan Ankaraspor, sahasında son sıradaki Kırklarelispor'u konuk ederken, 16 puan +5 averajla dördüncü sırada yer alan Nazilli Belediyespor ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

13 puan 9+ averajla beşinci sırada bulunan 1461 Trabzon FK, aynı puana sahip beşinci sıradaki Yeni Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, Bucaspor 1928 ise bir altındaki Ankara Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor, sahasında Afyonspor Kulübü'nü misafir ederken, Karacabey Belediyespor ise Zonguldak Kömürspor'u konuk edecek.

Serik Belediyespor, Altınordu'nun konuğu olurken, Adıyaman FK ise deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor ise haftayı BAY geçen takım olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER