Vanspor liderliği hak etti

TFF 2. Ligde 2 grupta 39 takım mücadele ediyor. 8. Hafta maçları sonunda Kırmızı grup lideri 20 puanla Vanspor olurken, Beyaz grupta ise 18 puanla Pendikspor lider oldu.

Vanspor liderliği hak etti

TFF 2. Ligde 2 grupta 39 takım mücadele ediyor. 8. Hafta maçları sonunda Kırmızı grup lideri 20 puanla Vanspor olurken, Beyaz grupta ise 18 puanla Pendikspor lider oldu.

TFF 2. Ligde geride kalan 8 haftalık maratonuna baktığımızda 20 puanla namağlup kırmızı grubun lideri olan Temsilcimiz Vanspor, TFF 2. Ligin en başarılı takımı konumunda yer alıyor.

Ligde 8. Hafta maçları da geride kaldı.

 8. Hafta maçları sonunda zirvede yer alan Sivas Bld.spor, Sakaryaspor, Bodrumspor ve H. Trabzon takımlarının yaşadığı puan kayıpları grupta lideri de değiştirdi.

Zirvede yer alan takımların puan kaybetmesi, Temsilcimiz Vanspor'un Kahramanmaraş deplasmanında 3 puanla dönmesiyle grubun 2 puan farkla yeni lideri oldu.

Ligde ilk 8 haftalık maratonda 6 galibiyet 2 beraberliğe büyük bir başarıya imza atan ve   liderlik koltuğuna oturan ekibimizin yönetim, teknik kadro ve futbolcularını gelinen nokta itibariyle  yürekten kutluyor ve tebrik ediyoruz.

Gerçekten de ortada büyük bir başarı var. Bu başarı taktir edilir ve alkışlanır taktire şayan bir başarıdır.

Evet, ligin 8. Haftasında deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olan ekibimiz, karşılaşmanın ilk devresini Hamza'ın 2 golüyle 2-0'lık bir skorla kapattı.

Karşılaşmanın 2. devresine de iyi başlayan ekibimiz Emrah'ın mükemmel golüyle 3 puanı hanesine yazdırarak Van'a lider olarak döndü. Sezona başlarken hedefi olmayan Temsilcimiz Vanspor'un, 8. Hafta maçları sonunda özellikle hedefi olan takımları geride bırakarak liderlik koltuğuna oturması grupta dengeleri de değiştirdi.

Gerçekten de ilk 8 haftalık maratona ve gelinen noktaya baktığımızda hanemizde 6 galibiyet 2 beraberlik toplamda 20 puan var.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2021, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER