Vanspor, Kırklarelispor'u konuk ediyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00'te sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Van temsilcisi rakibini mağlup ederek, Çarşamba günü yaşadığı puan kaybını telafi etmek istiyor.

Vanspor, Kırklarelispor'u konuk ediyor

Ligin ikinci devresinde oynadığı maçlarda Bucaspor 1928'i 1-0, Adıyaman FK ve Serik Belediyespor takımlarını ise 3-1 mağlup eden Vanspor, Çarşamba deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta ise Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-2 berabere kalmıştı.

Kırmızı- Siyahlı takım, yarın saat 14.00'te sahasında konuk edeceği Kırklarelispor'u mağlup ederek, hafta içerisinde yaşadığı puan kaybını telafi etmenin hesabını yapıyor. Ligin ilk devresinde özellikle son haftalarda inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve önemli puan kayıpları yaşayan Vanspor, ligin ikinci devresine galibiyetlerle başlamıştı.

Ümit Bozkurt'un takımın başına geçmesiyle toparlanmaya başlayan Van temsilcisi, bu periyotta oynadığı 4 maçta, 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Van temsilci yenilmezlik serisini Kırklarelispor karşısında da sürdürmek istiyor.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Kırklarelispor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda tamamlayan Kırmızı- Siyahlı takım, on ikinci sırada bulunan rakibini mağlup ederek puanını 47'ye yükseltmek ve liderle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

Yarın oynayacağı maçı kazanmak isteyen Van temsilcisinde tek hedef galibiyet. Ligde oynadığı 22 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Vanspor, 44 puan +10 averajla ikinci sırada yer alırken, oynadığı 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Kırklarelispor ise, 25 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

Yarın saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin kıran kırana geçmesi bekleniyor. Maçı; Sinan Özcan, Yiğit Çam, Kerem Kalkan ve Ahmet Turan Timuroğlu hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTAKİ DİĞER MAÇLAR…

Grupta 53 puanla liderlik koltuğunda bulunan Esenler Erokspor, haftayı BAY geçerken, 43 puanla üçüncü sırada bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu ise sahasında Kırşehir Futbol Spor Kulübü'nü konuk edecek.

42 puanla dördüncü sırada bulunan 1461 Trabzon FK, Afyonspor Kulübü deplasmanına giderken, 41 puanla beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Grupta 38 puanla altıncı sırada bulunan Bucaspor 1928, deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelirken, Diyarbekir Spor ise sahasında Zonguldak Kömürspor'la karşı karşıya gelecek.

Ankara Demirspor, deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı'ya konuk olurken, Karacabey Belediyespor ise sahasında Serik Belediyespor'u misafir edecek.

Gruptaki son maçta ise Altınordu son sıradaki Bursaspor'u konuk edecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER