Vanspor, Kahramanmaraş'ı konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 13.00'te sahasında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-Siyahlılar sahasında oynayacağı maçı kazanarak, ikinci devredeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Vanspor, Kahramanmaraş'ı konuk ediyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı lider Serik Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, bugün sahasında konuk edeceği Maraş temsilcisini de mağlup ederek, ikinci devredeki çıkışını devam ettirmek istiyor.

Ligde oynadığı son 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak, çıkış yakalayan Van temsilcisi, bugün sahasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçını kazanmak istiyor.

Erhan Altın teknik sorumluluğunda zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, taraftarını desteğiyle kazanarak, play-off potasındaki yerini korumak istiyor.

Bugün saat 13.00'te sahasında Maraş temsilcisini konuk edecek olan Van temsilcisi, haftayı 3 puanla kapatmak istiyor. Zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

Ligin ikinci devresinde iyi bir çıkış yakalayan ve 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Vanspor, zorlu maçı kazanarak, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Yiğit Arslan, Ahmet Şimşek, Muhammed Yıldızı ve Murat Ercan hakem dörtlüsü yönetecek.

KIRMIZI-SİYAHLILARDA TEK HEDEF 3 PUAN…

Ligde oynadığı 25 maçlık periyotta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 45 puanla beşinci sırada yer alırken, Kahramanmaraşspor ise 25 maçlık periyotta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Maraş temsilcisi 13 puanla on dokuzuncu sırada bulunuyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, Kahramanmaraşspor ise bu periyotta 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Adıyaman mağlubiyetiyle ikinci devreye kötü bir giriş yapan Vanspor, ardından oynadığı 5 maçlık periyotta 13 puan topladı. Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Van temsilcisi, Ergene Velimeşe'yi, Afjet Afyonspor'u, Turgutluspor'u ve Serik Belediyespor'u mağlup etti.

GRUPTA ZORLU MAÇLAR…

55 puanlı +33 averajla liderlik koltuğunda bulunan Sakaryaspor deplasmanda 55 puan ve +25 averajla ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelirken, 48 puanla üçüncü sırada bulunan Sivas Belediyespor ise deplasmanda 47 puanlı dördüncü sıradaki Bodrumspor'a konuk olacak.

43 puan ve + 17 averajla altıncı sırada bulunan Çorum FK sahasında 43 puan + 10 averajla yedinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u konuk ederken, Somaspor ise sahasında Serik Belediyespor'u ağırlayacak.

Afjet Afyonspor deplasmanda Adıyaman FK'nın misafiri olurken, Ankaraspor ise sahasında Turgutluspor'u ağırlayacak.

İnegölspor sahasında Ergene Velimeşe ile kozlarını paylaşırken, Etimesgut Belediyespor ise deplasmanda Sarıyer'le karşı karşıya gelecek.

Diyarbekirspor ise deplasmanda son sıradaki Niğde Anadolu FK'nın konuğu olacak.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29