Vanspor, ikinci mağlubiyetini aldı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak, ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı.

Vanspor, ikinci mağlubiyetini aldı

Temsilcimiz Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Van temsilcisinin etkisiz olduğu mücadelede, Bayburt temsilcisi maçı farklı kazanmasını bildi.

Vanspor'un grubunda 10. Hafta maçları kıran kırana geçti. Pazar günü oynanan maçlarda sürpriz sonuçlar ve bol gollü karşılaşmalar oynandı.

Deplasmanda karşılaştığı Bayburt Özel İdarespor karşısında vasatı aşamayan ve istediği futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor, sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Bayburt Özel İdare maçı öncesi ikinci sırada Kırmızı-Siyahlılar, aldığı bu mağlubiyetle altıncı sıraya kadar geriledi.

Ligde oynadığı 10 maçlık periyotta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, rakip filelere gönderdiği 17 gole karşılık, kalesinde 14 gol gördü. Kırmızı- Siyahlı ekip 20 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Vanspor'u 5-0 gibi net bir skorla mağlup eden Bayburt Özel İdarespor ise oynadığı 10 maçlık periyotta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 20 puanla beşinci sıraya yükseldi. Bayburt temsilcisi bu periyotta attığı 16 gole karşılık, kalesinde 8 gol gördü.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Hekimoğlu Trabzon, deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu ele geçirirken, Sivas Belediyespor ise sahasında konuk ettiği Somaspor'a 3-2 mağlup olarak, ikinci sıraya geriledi.

Çorum FK deplasmanda karşılaştığı Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek, üçüncü sıraya yerleşirken, bir diğer Başkent temsilcisi Ankaraspor ise deplasmanda ligin puansız takımı Kahramanmaraşspor'u 1-0'la geçerek, dördüncü sıraya yükseldi.

Bodrumspor deplasmanda karşılaştığı Sarıyer'i 2-1'le geçerken, Ergene Velimeşe sahasında Adıyaman FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Turgutluspor sahasında, İnegölspor'u 1-0 mağlup ederken, Diyarbekirspor ise sahasında Afjet Afyonspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29