Vanspor, iki kez öne geçtiği maçta kazanamadı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin güçlü takımlarından Ankaraspor’u konuk etti. Hamza ve Furkan'ın golleriyle iki kez üst üste öne geçen Vanspor, Recep ve Murat'ın gollerine engel olamayarak sahada 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Vanspor, iki kez öne geçtiği maçta kazanamadı

Son haftalarda istediği sonucu elde edemeyen Vanspor, ligin on altıncı hafta maçında Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı- Siyahlı takım Ankaraspor karşısında iki kez üstünlük golü bulmasına rağmen, Ankaraspor gollerine engel olmayarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Vanspor, Turgay Karatekin teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İlyas Ekiz, Barış Gök, Mete Yıldız, İsmet Kavuştu, Oktay Aydin, Furkan Polat, Fatih Somuncu, Kubilay Akyüz, Emrah Tacir ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı.

Ankaraspor ise Özcan Kızıltan teknik sorumluluğunda sahaya; Metin Erol, Gökhan Kurumuş, Recep Yemişçi, Kadir Yazıcı, Alaettin Batuhan Tur, Oğuzhan Efe Yılmaz, Furkan Çil, Erdal Öztürk, Şahin Fıstıkçı, Erdem Çetinkaya ve Murat Yılmaz onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayan mücadeleyi Enes Kanpara, Yunus Doğan, Bedirhan Soydemir ve Metin Ateş hakem dörtlüsü yönetiyor.

Vanspor 8. dakikada Hamza Küçükköylü'nün kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

Ankaraspor 37. dakikada Recep'in kaydettiği golle durumu 1-1 yaptı. 

İlk yarı 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Maçta ikinci yarı oynanıyor. 

Vanspor, 59. dakikada Furkan'ın kaydettiği golle durumu 2-1 yaptı.

Ankaraspor 72. dakikada Murat'ın golüyle bir kez daha eşitliği yakaladı:2-2

Maçta başka pozisyon olmadı ve iki takım da sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Bu beraberlikle iki takım da puanını 26'ya çıkardı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş- Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2021, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER