Vanspor grupta, namağlup lider…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin sekizinci hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Kahramanmaraşspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek, liderlik koltuğuna oturdu.

Vanspor grupta, namağlup lider…

Grupta Sivas Belediyespor ve Hekimoğlu Trabzonspor ile birlikte namağlup takımlardan olan Vanspor, sekizinci hafta maçları sonunda grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Ligdeki namağlup unvanını sürdüren Vanspor, oynadığı 8 maçta, 6 galibiyet ve 2 beraberlik alarak puanını 20'ye çıkardı.

Hafta sonu karşılaştığı Kahramanmaraşspor, karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve rakibini 3-0 mağlup eden Vanspor, çıkışını sürdürdü.

Rakiplerin puan kaybettiği haftada, 3 puanı 3 golle alan Vanspor, grupta liderlik koltuğuna oturdu.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ikinci sırada yer alan Sivas Belediyespor, sahasında dördüncü sıradaki Bodurmspor ile 0-0 berabere kalırken, üçüncü sıradaki Hekimoğlu Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı yedinci sıradaki Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Beşinci sıradaki Çorum FK deplasmanda karşılaştığı sekizinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u 2-1 mağlup ederken, altıncı sıradaki Ankaraspor deplasmanda karşılaştığı on altıncı sıradaki Turgutluspor'a 4-3 mağlup olmak kurtulamadı.

Dokuzuncu sıradaki Afjet Afyonspor sahasında konuk ettiği on dokuzuncu sıradaki Adıyaman FK'yı 1-0 mağlup ederken, onuncu sıradaki başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor ise sahasında konuk ettiği on dördüncü sıradaki Sarıyer'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

On birinci sıradaki Serik Belediyespor sahasında konuk ettiği on üçüncü sıradaki Somaspor'u 1-0'la geçerken, on ikinci sıradaki İnegölspor deplasmanda karşılaştığı on yedinci sıradaki Ergene Velimeşe'ye 2-1 mağlup oldu.

On beşinci sıradaki Diyarbekirspor ise sahasında konuk ettiği on sekizinci sıradaki Niğde Anadolu FK'yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi bildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29