Vanspor, galibiyeti unuttu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediyespor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Kırmızı- Siyahlılar, son dört haftada oynadığı maçlarda galibiyetle tanışamadı.

Vanspor, galibiyeti unuttu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Van temsilcisi, Karacabey deplasmanından da eli boş döndü. Van temsilcisi Bursa temsilcisi karşısında aldığı mağlubiyetle on üçüncü sıraya kadar geriledi.

Son haftalarda istediği futbolu ortaya koyamayan ve kötü sonuçlarla sahadan ayrılan Vanspor, Karacabey karşısında üçüncü mağlubiyetini aldı.

Ligde şuana kadar 9 maça çıkan Van temsilcisi, bu maçlarda sonucunda sadece 2 galibiyet elde ederken, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Vanspor, dokuzuncu hafta maçları sonunda 10 puanla on üçüncü sıraya geriledi.

Vanspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve ligde namağlup 2 takımdan biri olan Karacabey Belediyespor, aldığı galibiyetle puanını 19'a çıkardı. Geçtiğimiz hafta Zeki Yılmaz ile yollarını ayıran ve yerine Ümit Bozkurt ile anlaşan Vanspor, yeni teknik direktör Bozkurt'un sorumluluğunda çıktığı ilk maçında eli boş döndü.

Van temsilcisinin Karacabey Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, bir çok taraftar sosyal medya hesapları üzerinden yönetime ve teknik direktör Bozkurt'a tepki paylaşımlarında bulundu.

Vanspor oynadığı son 4 maçta, Kırkarelispor ile 1-1, Diyarbekirspor ile 1-1 berabere kalırken, İskenderunspor'a 1-0, Karacabey Belediyespor'a ise, 2-0 mağlup oldu.

İSKENDERUN LİDERLİĞİ KAPTIRMADI

Vanspor'un grubunda oynanan diğer maçlarda lider İskenderunspor deplasmanda Diyarbekirspor ile 0-0 berabere kalarak 22 puanla liderliğini sürdürürken, Kocaelispor ise sahasında konuk ettiği Fethiyespo'u 4-3 mağlup ederek, 21 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Vanspor'u 2-0 mağlup eden Karacabey Belediyespor, 19 puanla üçüncü sırada yer alırken, sahasında Kırklarelispor'a 1-0 mağlup olan Bucaspor ise, 16 puan +7 averajla dördüncü sırada yer aldı.

Evinde 1461 Trabzon FK ile 0-0 berabere kalan Ankara Demirspor, 16 puan +6 averajla beşinci sıradaki yerini korurken, sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup eden ve puanını 16'ya çıkaran Serik Belediyespor ise, altıncı sıraya yükseldi.

1461 Trabzon FK, 14 puan +2 averajla yedinci sırada yer alırken, Etimesgut Belediyespor'a 3-0 mağlup olan Zonguldak Kömürspor ise, 14 puan +1 averajla sekizinci sıraya geriledi.

Kırklarelispor, 13 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Etimesgut Bleediyespor ise, 12 puanla onuncu sıraya yükseldi.

Sahasında Adıyaman FK ile 2-2 berabere kalan GMG Kastamonuspor 11 puanla on birinci sıraya gerilerken, evinde Uşakspor'u 3-1 mağlup eden Sarıyer ise, 10 puanla on ikinci sırada yer aldı.

Vanspor 10 puanla on üçüncü sıraya gerilerken, Fehtiyespor ise, 10 puanla on dördüncü sırada kendisine yer buldu.

Evinde Pazarspor ile 2-2 berabere kalan Kırşehir Belediyespor, 8 puanla on beşinci sırada yer alırken, haftayı 1 puanla kapatan Adıyaman FK ise, 7 puan -3 averajla on altıncı sırada yer aldı.

Balıkesirspor, 7 puan -8 averajla on yedinci sırada yer alırken, grupta son üç sırada ise 6 puanlı Diyarbekirspor, 3 puanla Uşakspor ve 2 puanlı Pazarspor bulunuyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER