Vanspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 14.00'te evinde Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, evinde Pendikspor'u mağlup ederek galibiyet serisini sürmek istiyor.

Vanspor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

  2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, zorlu rakibi Pendikspor'u mağlup ederek, play-off hattındaki yerini korumayı hedeflerken, galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Mamak FK'yı 5-1 gibi net bir skorla mağlup eden Vanspor, bu serisini Pendik karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

  Vanspor, grupta çıktığı 28 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, attığı 46 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü. Vanspor 50 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

  Zorlu rakip Pendikspor ise çıktığı 28 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 14 mağlubiyet alırken, attığı 47 gole karşılık kalesinde 38 gol gördü. Pendikspor ise 36 puanla on ikinci sırada yer alıyor.

  Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmayı Diyarbakır bölgesinden Lütfullah Aslan, Emre Doğu, Burak Sami Şad ve Deniz Sercan Akgül hakem dörtlüsü yönetecek.

  GRUPTA DİĞER MAÇLAR

  Lider Eyüpspor evinde dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor'u konuk ederken, ikinci sırada yer alan Sakaryaspor ise beşinci sıradaki Kırşehir Belediyespor'la kozlarını paylaşacak. Üçüncü sıradaki Vanspor evinde on ikinci sıradaki Pendikspor'u konuk ederken, dördüncü sıradaki Bodrumspor deplasmanda on birinci sıradaki Karacabey Belediyespor'la karşı karşıya gelecek. Altıncı sıradaki Kırklarelispor evinde 19'cu sıradaki Tetiş Yapı Elazığspor'u konuk ederken, yedinci sıradaki Turgutluspor ise deplasmanda 16'cı sıradaki GMG Kastamonuspor'la karşı karşıya gelecek. Sekizinci sıradaki Etimesgut Belediyespor evinde 13'cü sıradaki Sivas Belediyespor'la karşı karşıya gelirken, onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu ise evinde on beşinci sıradaki Bayburt Özel İdare Spor'u konuk edecek. On dördüncü sıradaki Pazarspor evinde on sekizinci sıradaki Mamak FK'yı konuk ederken, 17'ci sıradaki Karatay Termal 1922 Konyaspor ise evinde ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'u konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER