Vanspor, galibiyet serisi yakalamak istiyor

Geçtiğimiz hafta ikinci devrenin ilk maçında evinde Tarsus İdman Yurdu’nu 3-0 mağlup ederek 40 puanla ikinci sıradaki yerini koruyan Vanspor, Çarşamba günü saat 13.00’te deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak. Kırmızı siyahlı takım galibiyet serisi yakalamak için bu maçtan üç puan hedefliyor.

Vanspor, galibiyet serisi yakalamak istiyor

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz hafta evinde Tarsus İdmanyurduspor’u Utku Şen, Sedat Cengiz ve yeni transfer Ömer Yıldız’ın golleriyle 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

  Geçtiğimiz hafta lider Eyüpspor’un da deplasmanda Pazarspor ile 3-3 berabere kalarak iki puan kaybetmesi, Vanspor cenahında büyük sevince yol açmıştı.

  VANSPOR, KAZANMAK İSTİYOR

  Van temsilcisi bu hafta Kırklarelispor deplasmanına gidecek. Çarşamba günü saat 13.00’te Kırklarelispor’la karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekip rakibini devirmek istiyor.

  Vanspor, 20 haftalık maç maratonunda; 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik sonucu 40 puanla ikinci sırada yer alıyor.

  Rakip Kırklarelispor ise 20 haftalık maç maratonunda; 7 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 10 beraberlik neticesinde 31 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

  Van’da ikinci haftada oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle tamamlanmıştı.

  ZORLU MAÇLAR NEFES KESECEK

  Grupta ise birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

  Geçen hafta Pazar deplasmanında yara alan, buna rağmen 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Eyüpspor, Çarşamba günü saat 13:00’te Sakaryaspor ile mücadele edecek.

  Sakaryaspor 20 haftalık maç maratonunda; 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucu 36 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

  Grupta topladığı puanlarla üçüncü sıraya kadar yerleşen Kırşehir Belediyespor ise, deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. 20 haftalık maç maratonunda; 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucu 36 puanla üçüncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, bu maçı kazanması halinde zirve takibini sürdürecek.

  Geçtiğimiz hafta Kırşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olan ve 36 puanla beşinci sıraya gerileyen Turgutluspor ise bu hafta evinde Mamakspor’u konuk edecek. Grupta hiç beraberliği olmayan, 12 galibiyet ve 8 mağlubiyeti bulunan Turgutluspor, 22 puanla on beşinci sırada yer alan rakibini mağlup etmeyi istiyor.

  LİDERE ÇELME TAKAN PAZARSPOR, TARSUS DEPLASMANINDA…

  Geçen Çarşamba günü evinde lider Eyüpspor’dan, uzatmalarda attığı penaltı golüyle çelme takan ve liderin iki puan kaybetmesine yol açan Pazarspor, 34 puanla altıncı sırada yer alıyor.

  Pazarspor, bu hafta Tarsus İdman Yurdu deplasmanına gidecek.

  İkinci devrenin ilk maçında evinde Etimesgut Belediyespor’u tek golle mağlup ederek 32 puanla yedinci sıraya yükselen Bodrumspor, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak.

  Ligin ilk haftalarında üst sıralarda yer alan, sonraki haftalarda ise inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek 29 puanla dokuzuncu sıraya kadar gerileyen Serik Belediyespor Çarşamba günü evinde Elazığspor’u konuk edecek.

  SİVAS BELEDİYE GALİBİYET HEDEFLİYOR

  Geçen hafta evinde Kırklarelispor’la 1-1 berabere kalarak iki puan kaybeden ve 27 puanla onuncu sırada yer alan Sivas Belediyespor bu hafta Bayburt Özel İdare deplasmanında galibiyet hedefliyor. 14 puanla sondan ikinci sırada yer alan Bayburt Özel İdarespor ise sonlardan kurtulmak için kazanmak istiyor.

  27 puanla on ikinci sırada yer alan Karacabey Belediyespor, deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Rakip 1922 Konyaspor ise 20 puanla on yedinci sırada yer alıyor.

  Bir dönemler Süper Lig’in flaş takımlarından olan, ancak son yıllarda sahipsizlik sonucu 2. Ligin son sırasına demir atan ve -1 puanla sonuncu sırada bulunan Karabükspor ise evinde Pendikspor’u konuk edecek.

  Van Bögle Gazetesi - Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER