Vanspor Futsal Takımı Süper Lig'de…

TFF Futsal Ligi 2022-2023 sezonu ön eleme turu müsabakaları 13-16 Aralık 2022 tarihleri arasında Adana'da oynanıyor. 6 takımın mücadele ettiği ön eleme turu müsabakaları sonucunda Bitexen Van Spor Futbol Kulübü grup lideri olarak Süper Lig'e çıktı.

Vanspor Futsal Takımı Süper Lig'de…

2022-2023 Sezonu TFF Futsal Ligi Ön Eleme Turu müsabakaları Adana Serinevler Spor Salonu'nda başladı. 6 takımın mücadele ettiği ön eleme turu müsabakaları sonucunda ilk 4 sırada yer alan takımlar 2022-2023 Sezonu TFF Futsal 1. Ligi'nde oynamaya hak kazanacak.

Ön eleme turu müsabakalarında başarılı bir grafik çizen ve rakiplerini geçmeyi başaran Bitexen Van Spor Futbol Kulübü grup lideri olarak Süper Lig'e çıktı.

Bitexen Vanspor FK, Van Altay Eğitim ve Kültür Spor, Anadolubeyi Spor Kulübü, Seyrantepe İdman Yurdu Spor, Hakkari Amatör Gençlik ve Spor Kulübü ve Kurudere Spor Kulübü ön eleme turu müsabakalarına katılım sağladı.

6 takımın mücadele ettiği ön eleme turu müsabakaları sonucunda Bitexen Vanspor Futbol Kulübü grup lideri olarak Süper Lig'e çıkan taraf olarak, Van spor tarihinde bir ilke imza attı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29