Vanspor, Etimesgut'a konuk oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün saat 14.00'te deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Van temsilcisi, rakibini mağlup ederek, 15 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Etimesgut'a konuk oluyor

Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Karacabey Belediyespor'u Hasan Bilal'in kaydettiği gollerle 2-0 mağlup eden ve hanesine önemli 3 puan daha yazdıran Vanspor, 15 maçlık yenilmezlik serisini bugün saat 14.00'te deplasmanda Etimesgut Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, zorlu maçtan üç puan çıkarmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 15 lig maçında 13 galibiyet ve 2 beraberlik alan Van temsilcisi bu periyotta 41 puan topladı.

İlk devrenin son haftalarında ortaya koyduğu başarılı çıkışı, ikinci devrede oynadığı maçlarda da sürdüren Kırmızı- Siyahlı takım, istikrarlı gidişatını Etimesgut Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı 28 maçta 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 40 kez havalandırırken, kalesinde ise 18 gol gördü. Kırmızı- Siyahlılar deplasmanda Başkent temsilcisini mağlup ederek, istikrarlı gidişatını sürdürmek istiyor.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, bugün saat 14.00'te oynayacağı zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi; Murat Türkoğlu, Metin Yalçın, İsmail Ertunç ve Melih Kurt hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 61 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, sahasında 55 puanla üçüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK'yı konuk ederken, 55 puanla üçüncü sırada bulunan İskenderunspor ise, deplasmanda 48 puanla yedinci sırada bulunan Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 54 puanla beşinci sırada bulunan Bucaspor, sahasında Uşakspor'u konuk ederken, 52 puanla altıncı sırada yer alan Ankara Demirspor ise, haftayı BAY geçecek.

Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Kastamonuspor'a konuk olurken, Serik Belediyespor ise son sıradaki Pazarspor'u ağırlayacak.

Kırklarelispor, haftayı BAY geçerken, Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise, Fethiyespor'u konuk edecek.

Gruptaki son maçta Sarıyer, Balıkesirspor'u misafir edecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz- Salih Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER