Vanspor, Elazığspor'un konuğu…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, deplasmanda Elazığspor'u mağlup ederek play-off potasındaki yerini korumak ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Vanspor, Elazığspor'un konuğu…

  2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Tetiş Yapı Elazığspor'u mağlup ederek, play-off hattındaki yerini garanti altına almayı hedeflerken, Mamak FK ve Pendik karşısında aldığı galibiyet serisini de sürdürmeyi hedefliyor.

  Geçtiğimiz hafta evinde Pendikspor'u 2-0 mağlup eden Vanspor, bu çıkışını Elazığspor karşısında da sürdürmeyi hedefliyor. Düşme potasında bulunan Elazığspor ise evinde Vanspor'u mağlup etmenin peşinde.

  Son iki haftada aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren ve ikinci sıraya yükselen Vanspor, Elazığspor'u mağlup ederek ligdeki konumunu korumayı hedefliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0 öne geçen fakat Kırklarelispor'a 2-1 mağlup olan Elazığspor ise, Vanspor'u eli boş göndermek için mücadele edecek.

  İki takım açısında da zorlu geçecek olan karşılaşmanın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Vanspor play-off potasındaki yerini korumak için mücadele ederken, Elazığspor ise düşme potasından çıkmak için mücadele edecek.

  Vanspor, grupta çıktığı 29 maçta 16 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, attığı 48 gole karşılık kalesinde 27 gol gördü. Vanspor 53 puanla ikinci sırada yer alıyor.

  Tetiş Yapı Elazığspor ise 29 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 17 mağlubiyet alırken, attığı 37 gole karşılık kalesinde 58 gol gördü. Elazığspor ise 23 puanla on dokuzuncu sırada yer alıyor.

  Vanspor'da sakatlığı devam eden forvet oyuncularından Ömer Yıldız'ın bu maçta görev alması beklenmiyor.

  Elazığ Doğukent Stadyumu'nda saat 14.00'te başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi'nden Burak Taşkınsoy, Sefa Özcan, Önder Çalı ve Can Cengiz hakem dörtlüsü yönetecek. Orta hakem Burak Taşkınsoy kariyerinde Vanspor'un 2, Elazığspor'un ise 4 maçını yönetti. Vanspor bu maçlarda 2 beraberlik alırken, Elazığspor ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

  GRUPTA DİĞER MAÇLAR

  Lider Eyüpspor deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'a konuk olurken, ikinci sıradaki Vanspor ise deplasmanda 19'cu sıradaki Elazığspor'la karşılaşacak.

  Üçüncü sıradaki Sakaryaspor deplasmanda 18'ci sıradaki Mamak FK'ya konuk olurken, dördüncü sıradaki Kırklarelispor ise deplasmanda 15'ci sıradaki Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. İlk dört sıradaki takımların bu hafta deplasmanda oynayacak olması dikkatlerden kaçmadı.

  Beşinci sırada bulunan Kırşehir Belediyespor evinde onuncu sıradaki Karacabey Belediyespor'u ağırlarken, altıncı sıradaki Bodrumspor ise deplasmanda 14'cü sıradaki Sivas Belediyespor'a konuk olacak.

  Yedinci sıradaki Etimesgut Belediyespor evinde 17'ci sıradaki Kastamonuspor'u ağırlarken, sekizinci sıradaki Turgutluspor ise 16'cı sıradaki 1922 Konyaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek.

  Dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor evinde 11'ci sıradaki Tarsus İdman Yurdu'nu konuk ederken, on ikinci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda 13'cü sıradaki Pendikspor'la kozlarını paylaşacak.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
seracettin karaca
seracettin karaca - 3 yıl Önce

rabbim yar ve yardımcınız olsun benim yiyitlerim aslanlarım utandırın şu takıma dil uzatan kendini bilmez takım düşmanlarını artık

SIRADAKİ HABER

banner29