Vanspor'dan 3-1'lik galibiyet

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'u Emrah Tacir ve Hamza Küçükköylü'nün (2) golleriyle 3-1 mağlup etti.

Vanspor'dan 3-1'lik galibiyet

Temsilcimiz Vanspor, altıncı hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Turgutluspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 14'e yüksetti. 

Maçın dokuzuncu dakikasında Emrah Tacir'in güzel vuruşuyla ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Vanspor, ikinci yarıda önce penaltıdan Hamza Küçükköylü ile farkı 2'ye taşıdı. Daha sonra Hamza kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru 3-0 yaptı.

Maç böyle bitecek derken, Turgutluspor'da Burak Çoban sahneye çıktı ve skoru belirleyen golü kaydetti: 1-3

Turgutluspor Kazım Akgün teknik sorumluluğunda sahaya; Numan Sosyal, Özgür Özdemir, Nuri Emre Akşit, Yiğit Utku Gök, Hamit Kulya, Marvin Sinan Büyüksakarya, Hakan Turan, Emre Keskin, Alper Ademoğlu, Mutlu Aksu Doğan ve Burak Çoban onbiri ile çıktı.

Vanspor ise Saffet İşler teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Kerem Hakan Varupluoğlu, Yakup Demir, İsmet Kavuştu, Barış Gök, Fatih Somuncu, Oktay Aydin, Emrah Tacir, Serkan Kaya, Mehmet Şirin Soydan ve Hamza Küçükköylü onbiri ile çıktı.

Turgutlu 7 Eylül Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayan mücadeleyi Levent Gümüşdere, İlke Akman, Yunus Doğan ve Tolga Tugay İnan hakem dörtlüsü yönetiyor.

9. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti. Fatih’in kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Emrah Tacir, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı Vanspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

56. dakikada Vanspor, Hamza Küçükköylü ile penaltıdan bulduğu golle 2-0 öne geçti. 

74. dakikada Vanspor durumu 3-0 yaptı. Oktay’ın derin pasında topla buluşan Hamza, rakiplerini çalımlayarak topu kalecinin sağından filelerle buluşturarak kendinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti.

81. dakikada Turgutluspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta topla buluşan Burak Çoban, rakiplerini çalımlayarak ceza alanı içine kadar girdi, vuruşunda topa kaleci Aydın’ın sağından ağlarla buluşturduğu durumu 3-1 yaptı.

Maçta başka gol olmadı ve Vanspor deplasmandan 3-1 galibiyetle ayrılarak puanını 14'e yükseltti.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz- Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29