Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

2023-2024 futbol sezonunun otuz beşinci hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı Altınordu'yu 2-1 mağlup eden Vanspor'da, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Muhammed Ali Doğan'ın yanı sıra, kalesinde önemli kurtarışlara imza atan Nurullah Aslan, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Vanspor'dan 2 futbolcu haftanın onbirinde...

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin on altıncı hafta maçında Pazar günü sahasında karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta Altınordu'yu 2-1 mağlup ederek puanını 69'a çıkarmış ve önemli bir virajı daha kayıpsız geçmişti.

Son olarak Altınordu maçıyla birlikte ligdeki 21. galibiyetini alan Vanspor, 69 puan +21 üçüncü sırada yer alıyor. Ligde oynadığı 32 maçta 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Van temsilcisi, bu periyotta attığı 53 gole karşılık kalesinde 32 gol gördü.

İkinci devrede oynadığı 14 maçta, 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan ve bu periyotta 35 puan toplayan Vanspor, bu istikrarlı gidişatını Altınordu karşısında sürdürdü.

Ligde oynadığı 32 maçta 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Van temsilcisi, 69 puan +21 averajla üçüncü sırada yer alırken, bu periyotta attığı 53 gole karşılık kalesinde 32 gol gördü.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Altınordu karşısında üstün bir performans ortaya koyan Muhammed Ali Doğan ve kaleci Nurullah Aslan da yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Muhammed Ali Doğan, Nurullah Aslan, Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan Fuat Bavuk, Kırklarelispor'dan Denizhan Taşkan, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyüksek, Afyonspor Kulübü'nden Mustafa Erkasap, Batuhan Çakır, Zonguldak Kömürspor'dan Mümin Uyar, 1461 Trabzon FK'dan Hurşit Taşçı, Tarık Tekdal, Esenler Erokspor'dan ise Serdar Cansu yer alan isimler oldu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER