Vanspor'da yeni yönetim bugün belli oluyor

Önceki hafta 4. kez olağanüstü kongreye giden ve Servet Yenitürk başkanlığında geçici yönetimini oluşturan Vanspor, bugün gerçek yönetimini oluşturmak üzere kongreye gidecek.

Vanspor'da yeni yönetim bugün belli oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Kulübü'nde bugün yeniden olağanüstü kongre gerçekleştirilecek. Önceki hafta kulübün fesh olmaması için Servet Yenitürk ve yönetimi yeniden aday olmuş ve geçici yönetim seçimi yapılmıştı.

Vanspor'da, gerçek yönetim kurulunun oluşturulması için, bugün yeniden olağanüstü kongre yapılacak. Bugün yapılacak kongrede güçlü bir yönetimin oluşacağı ifade ediliyor.

2 Ağustos'ta yapılan kongrede istifa eden Servet Yenitürk ile birlikte; Abdulkadir Çetin, Oktay Ukay, Suat Akman, Fatih Akdeniz, Yavuz Kuşan, Özer Polater, İbrahim Tektaş, Cafer Kanpolat, Türkay Özbey, Mehmet Kenan Bekleyen, Osman Çiçekel, Muhammet Çiftçi, Fahri Baştürk ve Mehmet Selim Öğünmez geçici yönetimde yer almıştı.

Bugün gerçekleştirilecek olan yeni olağanüstü kongre ile gerçek yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Kongrede Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz'in başkan olacağı ileri sürülüyor.

Bugün Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda saat 17.00'de gerçekleştirilecek olan Vanspor olağanüstü kongresinde yeni yönetimde Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Avcı, Eski Van Milletvekili İkram Dinçer'in oğlu Akın Dinçer, Kimlik Mağazası ortaklarından Nasır Çetin gibi güçlü isimlerin yer alacağı ifade edildi.

VANSPOR, ERZURUM'DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan geçici yönetim tarafından kurulan Vanspor, Erzurum'da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'un Erzurum kampı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum'da çalışmalarına başlayan Vanspor, burada güç depoluyor.

Vanspor, Saffet İşler teknik direktörlüğünde, Erzurum'da kamp çalışmalarını sürdürürken, bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, lige sıkı bir şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta güçlü takımlarla mücadele verecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29