Vanspor'da yeni yönetim bugün belli oluyor

Bu sezon adı sık sık olağanüstü kongrelerle geçen Vanspor, yaptığı son olağanüstü kongrede yönetime aday çıkmadığı için kongresi bugüne ertelenmişti. Bugün yapılacak olan son olağanüstü kongrede yeni yönetim belli olacak. Basına sızan bilgilere göre, İstanbul'da işadamı olan bazı Vanlı isimlerin yönetimde yer alacağı ifade edildi.

Vanspor'da yeni yönetim bugün belli oluyor

Yeni sezonda TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor, yaptığı son olağanüstü kongrede yeni yönetimini oluşturamamıştı. Yeterli çoğunluk sağlanmasına rağmen, yönetime aday olan Turgut Lenk'in sunduğu listede kendisi dışındaki isimler üye olmadığı için liste kabul edilmemiş ve kongre ertelenmişti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor Kulübü'nde bugün yeniden olağanüstü kongre gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede, sağlıklı bir yönetim oluşturulamadığı için kongre ertelenmişti.

Vanspor'da, gerçek yönetim kurulunun oluşturulması için, bugün yeniden olağanüstü kongre yapılacak. Bugün yapılacak kongrede güçlü bir yönetimin oluşması bekleniyor.

Bugün gerçekleştirilecek olan yeni olağanüstü kongre ile gerçek yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda saat 17.00'de gerçekleştirilecek kongrede Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz'in yanı sıra, Çetiner Çetin, Servet Yenitürk, Mehmet Yağar, Adnan Bayram, Oktay Ukay, Bülent Çelik, Osman Çelik, Osman Halitoğlu, Osman Yıldırım, Mehmet Cankurtaran, Serdar Kartal, Ferhat Kıyak, Fatih Sarp ve Müjdat Çelik gibi güçlü isimlerin yönetimde yer alacağı ileri sürülüyor.

VANSPOR TRANSFER VE KAMP ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan geçici yönetim tarafından kurulan Vanspor, Erzurum'da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'un Erzurum kampı devam ederken, transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta güçlü takımlarla mücadele verecek olan Vanspor, ligde başarılı bir grafik çizmek için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Transferde de daha önce prensipte anlaşılan futbolcularla tek tek sözleşme imzalanıyor.

VANSPOR KAMPINDA 25 FUTBOLCU BULUNUYOR

Transfer çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, şuna kadar Emrah Tacir, İbrahim Bingöl, Hamza Küçükköylü, İsmet Kavuştu, İbrahim Halil Çolak, Onur Tekin, Yusuf Şengüler, Aras Aydın, Furkan İnce, Mehmet Servan Çetin, Sedat Ablak, Selim Kayacı, Mehmet Ali Yurdakul, Barış Gök, Berat Çetinkaya, Furkan Polat, Oktay Aydin, Fatih Somuncu, Ömer Çetinbaş, Sedat Komi, İlyas Ekiz, Oktay Gürdal, Mete Yıldız, Güney Tutcuoğlu ve Aydın Bağ'ı kadrosuna kattı.

Vanspor, kadrosunu güçlendirmek için transfer listesinde bulunan futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER