Vanspor'da Sedat ve Utku gollerine devam ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, son haftalarda attığı gollerle zirveye doğru tırmandı. Vanspor’un golcüleri Sedat Cengiz ve Utku Şen son haftalarda kaydettikleri gollerle Vanspor’a büyük katkı sundu.

Vanspor'da Sedat ve Utku gollerine devam ediyor

    31 puanla lider Eyüpspor’u 3 puan gerisinde 2’ci sırada bulunan Vanspor, golcülerinin kaydettiği gollerle son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Attığı gollerle ve ortaya koydukları performansla Vanspor’a önemli bir katkı sunan Sedat Cengiz ve Utku Şen ikilisi, Turgutluspor maçını da boş geçmedi.

    Siyah- Kırmızılıların bu sezon rakip filelere gönderdiği 25 golün 10’nu Sedat Cengiz, 8’ni Utku Şen, 2’şer gol Burhan Arman, Sefa Küpeli ve Yakup Demir’den geldi. Burhan Arman, Oktay Aydin ve Üzeyir Ergün 2’şer asistle katkı sunarken, Sedat Cengiz ve Yiğit İsmail Gökoğlan ise 1’er asist yaptı.

   SEDAT CENGİZ İLK 3’TE...

   Forvet arkası pozisyonunda yer alan fakat sahanın hemen hemen her yerinde oynayan Sedat Cengiz, takımın en skorer oyuncusu konumunda. 

    28 yaşındaki futbolcu, attığı 10 golle gol krallığında ise ilk üç içerisinde yer almayı başardı.

    Pazar günkü Turgutluspor maçında da iyi bir performans ortaya koyan Sedat Cengiz, 3 net gol pozisyonundan faydalanamazken, 2 gol kaydetmeyi başardı. 

    Utku Şen ise takımını öne geçiren golü kaydetmişti.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER