Vanspor'da puan kaybı sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Oynadığı son 5 lig maçında galip gelemeyen Van temsilcisi, bu periyotta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kırmızı- Siyahlı takım Serik Belediyespor beraberliğiyle birlikte 65 puanla +22 averajla beşinci sıraya geriledi.

Vanspor'da puan kaybı sürüyor

Ligde oynadığı son 5 lig maçında 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Vanspor, şampiyonluk umutlarını tamamen yitirirken, play-off mücadelesinde ise puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Taraftarından yoksun konuk ettiği Serik Belediyespor karşısında henüz 34. saniyede 1-0 öne geçen Vanspor, sahadan 2-2 eşitlikle ayrıldı.

Son 5 lig maçında galibiyet alamayan ve son 3 maçta 3 penaltı atışını gole çerivemeyen Van temsilcisi, önemli puanlar kaybetmeye devam ediyor. Oynadığı son 5 maçta GMG Kastamonuspor ile 0-0, Ankara Demirspor ile 2-2, Kocaelispor ile 0-0, Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Vanspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne ise 1-0 mağlup oldu.

Vanspor, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Nuri Terliksiz, Uğur Adem Gezer, Emre Oymak, Barış Sağır, Hasan Bilal, Onurcan Güler, Erkul Küçük, Utku Şen ve Tayyib Kanarya onbiri ile çıktı.

Konuk Serik Belediyespor ise Cem Kavçak teknik sorumluluğunda sahaya; İbrahim Demir, Sinan Kalaycı, Mehmet Demirözü, Hakan Olkan, Mehmet Can Kocabaş, Hüseyin Can Öztürk, Halil İbrahim Sevinç, Erdoğan Kaya, Osman Kocaağa, Erbay Eker ve Muhammet Akpınar onbiri ile çıktı.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan karşılaşmayı; Barkın Kara, Erol Ernek, Halil Tolgahan Demir ve Sait Tozcu hakem dörtlüsü yönetti.

Vanspor maça golle başladı. 34. saniyede sağ kanatta topla buluşan Hasan Bilal, rakiplerini çalımlayarak ceza alanı ön çizgisine kadar sürdüğü topa sert ve düzgün vururarak, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Serik Belediyespor 35. dakikada Muhammet ile 1-1'lik eşitliği sağladı. 

43. dakikada Serik Belediyespor 2-1 öne geçti. Erkul’un uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Erbay, çok uzak mesafeden sert ve düzgün vurarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı Serik Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

54. dakidada Vanspor durumu 2-2 yaptı. Gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan ve kaleciyle karşı karşıya kalan Utku, fileleri havalandırarak maçta 2-2’lik eşitliği yakaladı.

77. dakikada Vanspor Tayyip ile penaltı atışından faydalanamadı.

Maç 2-2 eşitlikle sona erdi.

Vanspor bu beraberlikle puanını 65'e çıkarırken, Serik Belediyespor ise puanını 46'ya yükseltti.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER