Vanspor'da kim kaç gol attı?

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, 6 haftalık maç periyodunda rakip filelere 12 gol gönderirken, kalesinde ise 6 gol gördü.

Vanspor'da kim kaç gol attı?

Vanspor'da Emrah Tacir attığı 4 golle en skorer oyuncu olurken, onu 3 golle Hamza Küçükköylü takip ediyor.

Sezona sıkıntılı imkanlarla başlamasına rağmen, ortaya koyduğu performans ile rakiplerine göz dağı veren Vanspor, 6 haftalık maç periyodunda rakip fileleri 12 kez havalandırdı.

Daha önceki sezonlarda da Vanspor'da top koşturan ve bu sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin dikkatini üzerine çeken Emrah Tacir, rakip filelere 4 gol gönderdi.

Vanspor'da oynanan maçlarda genellikle ikinci yarıda şans bulan Hamza Küçükköylü ise attığı 3 golle Emrah Tacir'i takibini sürdürdü.

Vanspor'da 5 maçta ilk onbirde sahaya çıkan forvet Kubilay Akyüz rakip fileleri 2 kez havalandırırken, Güney Tutcuoğlu 1, Sedat Komi 1, Berat Çetinkaya ise 1 gol kaydetti.

VANSPOR'DA AYDIN BAĞ FAKTÖRÜ

Öte yandan Vanspor'da ortaya koyduğu performans ve yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Aydın Bağ ise, Vanspor'un başarısında önemli pay sahibi olmayı başardı. Oynanan maçlarda yaptığı kritik kurtarışlarla takımına moral veren Bağ, şu ana kadar kalesinde sadece 6 gol gördü.

Adıyaman FK'dan 1, Afjet Afyonspor'dan 2, Diyarbekirspor'dan 1, Ergene Velimeşespor'dan 1, Turgutluspor'dan ise 1 gol yiyen kaleci Aydın, Sakarya maçında ise yaptığı kurtarışlarla maçın 0-0 bitmesini ve takımının 1 puan almasında rol oynamıştı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29