Vanspor'da kamp ve transfer çalışmaları…

Vanspor'un Erzurum'daki kampı devam ederken, bir yandan da yeni sporcuları transfer etme çalışmaları devam ediyor. Kırmızı siyahlı kulübün olağanüstü kongresi ise 16 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek.

Vanspor'da kamp ve transfer çalışmaları…

TFF 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor, Erzurum'daki kampını sürdürürken, takımı şekillendirmek için transfer çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.

Servet Yenitürk başkanlığındaki Vanspor'da, 16 Ağustos'da olağanüstü kongre ile güçlü bir yönetim kurulunun oluşturulması beklenirken, takımın yaklaşık 20 kişilik sporcu kafilesiyle Erzurum'da kampının da sürdüğü belirtildi.

Öte yandan Erzurum'da bazı sporcuların da denendiği, başarılı olmaları durumunda takıma takviye edileceği belirtildi.

Kırmızı siyahlı ekibin geçtiğimiz yıl en tecrübeli sporcularından biri olan Barış Gök sorumluluğunda kamp çalışmaları sürerken, geçen yıl takım kaptanlığı yapan Vanlı Oktay Aydın da sporculara ağabeylik yapmaya çalışıyor.

Bu arada Vanspor'un geçici yönetim ile devam ettiği, 16 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimin oluşturulacağı ve birkaç yıllık program dahilinde kulübün iyi bir noktaya taşınmasının hedeflendiği öğrenildi.

Taraftarlar ise özellikle sosyal medyadan yaptıkları çağrı ile nüfusu bir buçuk milyona yaklaşan bir şehrin takımının daha iyi bir seviyede olması için çaba gösterilmesi gerektiğini belirtiyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29