Vanspor'da istikrarlı gidişat...

Pazar günü oynadığımız Turgutluspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Zorda geçti. Tabi önemli olan 3 puanı almaktı onu da aldık.

Vanspor'da istikrarlı gidişat...

Pazar günü oynadığımız Turgutluspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Zorda geçti. Tabi önemli olan 3 puanı almaktı onu da aldık.

Öncellikle Yönetim, teknik kadro futbolcu kardeşlerimizi ve takıma mükemmel bir destek veren taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyoruz. Bu alınan 3 puanla ligin 2. devresine başlarken liderle aramızdaki 13'lük puan farkı 10'a düşerken, potanın kapısı da tamamıyla bize açılmış oldu.

İnanıyorum ki takımımız bu istikrarlı gidişatla bir kaç hafta sonra potadaki yerini tamamıyla alacak ve belki de liderlik yarışında bende varım diyecektir.

Ligin 25. Hafta maçında Turgutluspor'u konuk eden temsilcimiz Vanspor 3 puana kilitlenerek muhteşem bir taraftar desteğiyle sahaya çıktı. Çünkü Ergene Velimeşespor galibiyeti ardından Sakaryaspor beraberliği ve yine ardından Afjet Afyon galibiyetiyle çıkışa geçen ekibimiz bu maçta da galibiyetle ayrılmak ve çıkışını sürdürmek istiyordu.

Rakip Turgutluspor, küme düşmeme mücadelesi veren bir ekip olduğundan dolayı karşılaşmanın zorlu geçeceği beliydi. Ama karşılaşmaya güzel bir başlangıç yapan ekibimiz ilk devrede Emrah Tacir'in hazırladığı Mehmet Özdıraz'ın güzel vuruşuyla mükemmel bir gole imza atarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

Bu gol tıpkı geçtiğimiz haftalarda Hamza ve Furkan'ın attığı 2 gol kadar güzel bir gol olarak yerini aldı. Ekibimiz Turgutluspor maçında aldığı 3 puanla Play-Off potasına bir adım daha yaklaşmış oldu. Çünkü biz bu karşılaşmayla hanemize 3 puan yazdırırken, rakiplerimizden A.Afyonspor ve Somaspor 3'er Sivas ve Bodrumspor takımları ise haftayı 2'şer puan kayıplarıyla kapattı.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29