Vanspor'da galibiyet serisi bozuldu

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Silahtaroğlu Vanspor'da, bu hafta evinde konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalması sonucu galibiyet serisi bozuldu.

Vanspor'da galibiyet serisi bozuldu

  4 haftalık kazanamama serisinden sonra çıkışa geçen ve sırasıyla Mamak FK, Pendik ve Elazığspor'u mağlup eden Silahtaroğlu Vanspor, bu hafta evinde konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak önemli 2 puan kaybetti.

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, hafta içerisinde evinde konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak 57 puanla ikinci sırada kaldı. Paly-off grubundaki diğer takımlarında puan kaybetmesi, Vanspor'u bir nebze olsun umutlandırdı.

  Bayburt Özel İdarespor karşısında maç genelinde iyi bir oyun ortaya koyan ve yakaladığı birçok net pozisyonu değerlendiremeyen Vanspor, ikinci yarıda kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

  Özellikle Utku Şen, Muhammet Mahmut Emir ve Yakup Demir ile birçok net gol pozisyonundan faydalanamayan Vanspor, bu beraberlikle 3 haftalık galibiyet serisini sonlandırdı. Maçta sakat ve cezalı oyuncuların da eksikliği gözlemlenirken, özellikle Barış Gök'ün yokluğu belli oldu.

  Vanspor'un grubunda oynanan diğer maçlarda lider Eyüpspor evinde Turgutluspor'u 2-0 mağlup ederek 75 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, bir maç daha kazanması halinde şampiyonluğunu resmen ilan edecek. Play-off grubunda bulunan diğer takımlar da puan kaybederken, Kırşehir Belediyespor deplasmanda Bordumspor'u mağlup ederek, Vanspor ve Sakarya ile aradaki puan farkını 1'e indirdi.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29