Vanspor'da, Balıkesirspor maçının hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Balıkesir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı- Siyahlı takım rakibini mağlup ederek, ilk devreyi 3 puanla kapatmak istiyor.

Vanspor'da, Balıkesirspor maçının hazırlıkları sürüyor

Önceki hafta sahasında karşılaştığı Uşakspor'u 3-1 mağlup eden ve hanesine önemli 3 puan daha yazdıran Van temsilcisi, ilk devrenin son maçında konuk olacağı Balıkesir maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Pazar günü saat 14.00'te oynayacağı zorlu mücadelenin hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Van temsilcisi, deplasmanda kazanarak istikrarlı çıkışını sürdürmek ve ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

Ligde oynadığı 18 maçta, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlılar, Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda oynayacağı zorlu maçı kazanarak, puanını 33 yükseltmek ve Play-Off potasındaki yerini korumak istiyor.

Teknik Direktör Ümit Bozkurt sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Ligde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ümit Bozkurt'un öğrencileri, deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor karşısında 3 puan için mücadele edecek.

Van temsilcisi, Pazar günü oynayacağı zorlu maçı kazanarak, ilk devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

Zorlu mücadele Pazar günü saat 14.00'te Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

Vanspor'un grubunda 41 puanla liderlik koltuğunda bulunan Kocaelispor, sahasında Ankara Demirspor'u konuk ederken, 38 puanla ikinci sırada bulunan Bucaspor ise evinde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecek.

Son haftalarda istediği sonuçları elde edemeyen ve 34 puanla üçüncü sırada bulunan İskenderunspor, Uşakspor deplasmanın giderken, 33 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK ise, Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

32 puanla beşinci sırada yer alan Karcabey Belediyespor, Sarıyer deplasmanına giderken, Zonguldak Kömürspor ise, deplasmanda son sırada Pazarspor ile kozlarını paylaşacak.

Serik Belediyespor evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, Fethiyespor ise evinde Adıyaman FK'yı konuk edecek.

Gruptaki son maçta Kırşehir Futbol Spor Kulübü, sahasında GMG Kastamonuspor ile 3 puan mücadelesi verecek.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER