Vanspor'da 20 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

2020-2021 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta ligi beşinci sırada tamamlayan ve play-off'ta Sakaryaspor'a iki maçta da 2-0'lık skorlarla mağlup olan Vanspor'da 20 futbolcusunun sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eriyor.

Vanspor'da 20 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

  2020-2021 futbol sezonunda inişli- çıkışlı bir grafik çizen ve oynadığı 38 lig maçında 21 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Vanspor'da 20 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. Vanspor'da 11 futbolcunun sözleşmesi biterken, 7 oyuncusun nişe kiralık sözleşmesi sona eriyor.

  Vanspor'da Sedat Cengiz, Aras Aydın, Sedat Komi, Sedat Ablak, Rüştü Hanlı, Mehmet Ali Yurdakul, Burhan Arman ve Barış Gök'ün sözleşmeleri devam ederken, diğer 20 futbolcunun ise sözleşmeleri iki hafta içerisinde sone eriyor.

  Vanspor'un sözleşmesi sona eren futbolcularla 2021-2022 futbol sezonunda devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

  SÖZLEŞMESİ SONA ERECEK OYUNCULAR

  Abdulkadir Özdemir: Geçtiğimiz sezon Hekimoğlu Trabzonspor'dan transfer edilen orta sahaya oyuncusu, zaman zaman inişli, çıkışlı bir grafik çizmişti. Vanspor'da 8 numaralı formayı giyen Abdulkadir'in sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor.

  Ali Say: Devre arasında Sivas Belediyespor'dan transfer edilen genç futbolcu beklentinin altında kaldı.

  Aydın Bağ: Altayspor'dan kiralık olarak Vanspor'a katılan ve önemli bir performans ortaya koyan kaleci Aydın Bağ'ın kiralık sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor.

  Bekir Demircan: Sezon başında Hekimoğlu Trabzonspor'dan transfer edilen ve çok az sayıda maçta forma şansı bulan genç kalecinin sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanıyor.

  Berkan İbrahim Çakır: Devre arasında Menemenspor'dan kiralık olarak transfer edilen genç futbolcu, Vanspor'da fazla forma şansı bulamadı.

  Emir Arı: Menemenspor'dan kiralık olarak transfer edilen Emir, Vanspor'da forma şansı bulamadı.

  Emre Özkan: Devre arasında transfer edilen başarılı stoperin sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanıyor. Zaman zaman Vanspor'da forma şansı bulan genç stoper, iyi bir performans ortaya koydu.

  Furkan İnce: Vanspor'un alt yapısında yetişen ve a takıma kadar yükselen Furkan İnce'nin sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek.

  Mert Sarıkuş: Devre arasında Yukatel Denizlispor'dan kiralık olarak Vanspor'a transfer edilen genç futbolcu, forma şansı bulamadı.

  Mert Meriç Köstereli: Devre arasında Beypiliç Boluspor'dan Vanspor'a kiralık olarak transfer edilen Mert, Vanspor'da hiçbir maçta forma giyemedi.

  Muhammet Mahmut Emir: Devre arasında Şanlıurfaspor'dan transfer edilen Muhammet, zaman zaman forma şansı buldu.

  Oktay Aydin: 2018 yılında Gaziantepspor'dan transfer edilen ve Vanspor'da kaptanlık yapan Oktay Aydin'in sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona eriyor.

  Ömer Yıldız: Devre arasında Tetiş Yapı Elazığspor'dan transfer edilen forvet oyuncu Ömer Yıldız, Vanspor'da beklenilen performansı sergileyemedi.

  Sefa Küpeli: 2019 yılında Anagold 24Erzincanspor'dan transfer edilen Sefa Küpeli, devre arasında ağır bir sakatlık geçirerek sezonu kapatmıştı. Vanspor'da üstün bir performans ortaya koyan Sefa'nın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanıyor.

  Selim Kayacı: Devre arasında Sancaktepe Futbol Kulübü'nden transfer edilen ve zaman zaman Vanspor'da forma şansı bulan Selim'in sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanıyor.

  Şiyar Kepir: İstanbulspor'dan transfer edilen ve ligin ikinci devresinde daha fazla forma şansı bulan Şiyar, bazı maçlarda önemli bir performans ortaya koymuştu.

  Utku Şen: Sezon başında Adanaspor'dan transfer edilen forvet oyuncu, Vanspor'da 9 gol kaydetti.

  Üzeyir Ergün: Bereket Sigorta Ümraniyespor'dan transfer edilen sağ bek, Vanspor'da 38 maçta forma giydi ve 4 asist yapmayı başardı.

  Yakup Demir: 2017 yılında Adanaspor'dan transfer edilen Yakup Demir, 62 maçta forma şansı buldu ve 6 gol kaydetti.

   Ömer Erişgin ve Furkan İnce de sözleşmesi biten futbolcular arasında yer alıyor.

   Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER