Vanspor, Bucaspor'un serilerini alt üst etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor, geçtiğimiz Pazar günü konuk olduğu ve 1-0 mağlup ettiği Bucaspor'un serilerini alt üst etti. İzmir temsilcisini 1-0 mağlup eden Vanspor, rakibinin 7 maçlık yenilmezlik serisini, ayrıca üst üste 7 maçtır gol atma serisini de bitirmiş oldu.

Vanspor, Bucaspor'un serilerini alt üst etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van temsilcisi, ligin 17. Haftasında deplasmanda konuk olduğu Bucaspor 1928'i Sedat Komi'nin 80. Dakikada kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek, hanesine önemli üç puan daha yazdırmıştı.

İzmir deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönen Vanspor, rakibinin de serilerini alt üst etti. 7 maçtır kaybetmeyen rakibini 1-0 mağlup eden Kırmızı- Siyahlılar, ayrıca kalesini gole kapatarak rakibinin üst üste 7 maçtır gol atma serisini de son vermiş oldu.

Son oynadığı 7 maçta Uşakspor, Balıkesirspor, Pazarspor, Fethiyespor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman FK'yı mağlup eden İzmir temsilcisi, Zonguldakspor'la ise berabere kalmıştı.

Vanspor maçına kadar namağlup serisini sürdüren Bucaspor, bu maçta 7 maçlık yenilmezlik serisini, ayrıca üst üste 7 maçtır gol atma serisini yitirmiş oldu.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER